Ronaldo focista Iker Casillas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este ne csodálkozz, ha a pasid lecövekel majd a tévéképernyő elé: Európa két kiemelkedő csapata, az FC Barcelona és a Real Madrid méri össze tudását - íme, néhány botrány és szexi focista, hogy te is képben legyél! 

Az El Clasico Európa idei egyik legnagyobb sporteseménye - labdarúgó-mérkőzés Spanyolország két legsikeresebb csapata, a Barcelona és a Real Madrid között. Évente mindössze kétszer - egyszer Madridban, egyszer pedig Barcelonában - kerül sor az összecsapásra, melyre már évekkel ezelőtt minden jegy elkelt. Persze a foci mellett a jóképű játékosoknak kevés ideje jut a magánéletükre, és ha néha elengedik magukat, máris címlapon szerepelnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Real Madrid kapusáról, Iker Casillasról köztudott volt, hogy fülig szerelmes gyönyörűséges sportriporter kedvesébe, Sara Carboneróba, akinek a vébégyőzelem után élő adásban vallott szerelmet. Azonban egy igen szaftos botrány beárnyékolta a pár kapcsolatát: a rossz nyelvek szerint az argentin barátságos mérkőzésük alkalmával a jóképű sportoló egy éjszakára összejött a rivális Barcelona játékosa, Messi exbarátnőjével. Casillas később ugyan cáfolta, hogy természetes szépségű kedvesét megcsalta volna a szilikoncsoda modellel, de nem zörög a haraszt...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

C Ronaldo, a Real másik kulcsjátékosa sem tétlenkedett az utóbbi időben. Folyamatos nőügyei után nyáron, a világbajnokság alatt a focistának gyermeke született egy megnevezni nem kívánt nőtől, akit jelenleg a sportoló családja nevel. Alig ültek el a találgatások a kicsit illetően, Ronaldo neve egy újabb botrány kapcsán ismét felmerült - ezúttal új kedvese, Irina Shayk miatt került a reflektorfénybe. A csinos hölgyeményről ugyanis nemrég a spanyol GQ magazinban meztelen képek jelentek meg, melyekről a szépség először azt állította, hogy hamisítványok - szerinte leretusálták róla a fehérneműt. A kiadvány szerkesztője azonban mást állít: szerinte a hölgyet pusztán az zavarja, hogy Ronaldo barátnőjeként emlegetik a cikkben. Az mindenesetre biztos, hogy Irina már most nagy port kavart új kedvese körül...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.