Kvíz Show műsorvezető Rákóczi Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri elmondhatja magáról, hogy 2010 az ő éve. Műsort vezet a Class FM-en, és Vágó Istvánt kiütve ő lett a TV2-n ma induló 40 milliós játszma házigazdája is.

A külföldön hatalmas sikereket elért vetélkedő nálunk ma este debütál a TV2-n, és a rádiós fenegyerek, Rákóczi Feri vezeti majd. A dolog pikantériája, hogy a konkurens kereskedelmi csatornán pontosan ugyanakkor kezdődik minden nap a ValóVilág, melyet Feri kollégája és barátja, Sebestyén Balázs vezet.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


A Class FM rádiósának nem újdonság a műsorvezetés - korábban a Magyar Televízióban is volt egy műsora, így most lelkesen áll az újabb kihívások elé. Úgy gondolja, egész életében sokat számított a szerencse, és annak ellenére, ahol tart, mégsem szállt a fejébe a dicsőség: "Sokat gondolkodom rajta és én magam is mindig csodálkozom, hogy mitől és hogy nőttem fel idáig. Én egy újkígyósi parasztgyerek vagyok, aki csinálta a dolgát világ életében, melózott, és valószínűleg ezt kapta cserébe az élettől" - vallotta a Stop.hu-nak.

Feri azonban nem lesz könnyű helyzetben, ami a munkatársait illeti - Sebestyén Balázzsal ugyanis reggelente együtt vidítják fel a hallgatókat, esténként viszont komoly vetélytársak lesznek. Az újdonsült kvízmester szerint azonban képtelenség, hogy rivalizálás legyen köztük: "Épp az egyik reggeli Morning Show-ban röhögtünk azon, hogy a harc már elkezdődött, hiszen még az Ezek megőrültek! című műsor döntője ment a héten, Balázs pedig már belevágott a ValóVilágba. De ha valaki azt gondolná, hogy mi ettől majd másként fogunk reggelente műsort vezetni, hogy haragszunk egymásra, az dőreség, badarság" - vallotta a műsorvezető.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.