Eltitkolták: Vastag Csaba komoly kapcsolatban él!

X-Faktor Takács Nikolas Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese le sem tagadhatná, hogy a női szíveken keresztül jutott a csúcsra. Most azonban megdöbbent mindenki a hír hallatán: Csaba évek óta komoly párkapcsolatban él!

Míg Nikolas remek hangjával fogta meg a szavazókat, addig a győztes, Vastag Csaba erőssége a lehengerlő előadásmód és a macsó külső volt. Az énekes múlt héten még azt nyilatkozta a Life.hu-nak, hogy nem az X-Faktoros szavaztok miatt titkolózik a párkapcsolatát illetően, ugyanis az nem bántaná, ha emiatt szavaznának rá kevesebben a rajongói. Nos, lehet mégiscsak taktikáznia kellett a veszprémi szépfiúnak a győzelemhez, ugyanis csak az X-Faktor finálé után szivárgott ki az eddig titokban tartott információ, hogy évek óta tartó komoly párkapcsolatban él együtt kedvesével, B.Katával.


Csaba legtöbb nyilatkozatában azt olvashattuk, hogy pár éven belül szeretne megállapodni, és persze családot is akar, de az évek óta tartó kapcsolat tényét ügyesen sikerült titkolnia a szavazói elől. Több közösségi fórumon találtunk bejegyzéseket arra vonatkozóan, hogy a szívtipró valóban párkapcsolatban él. Közös ismerősük a napokban meg is erősítette a hírt: "Katát az egyetemről ismerem, csoporttársak voltunk. Ami a Csabival való párkapcsolatát illeti, igen, tényleg együtt vannak, ráadásul már nagyon régóta, sőt, össze is költöztek."


Így joggal merülhet fel a kérdés mindenkiben: vajon akkor is megnyerte volna a veszprémi srác a versenyt, ha ezt kicsit korábban teszik közhírré, hogy a szíve már évek óta foglalt! "Hihetetlen, annyi minden kavarog a fejemben, nem is tudom, mire gondoljak. Mikor jönnek be a Kész átverést készítői, hogy megmondják: hat hónapig csak szórakoztak velem. Nem éreztem magamat technikailag a csúcson, csak szívből énekeltem!" - vallotta Csaba a Borsnak, aki a verseny legnehezebb pillanatának utólag a testvérével való párbajt ítélte.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.