Ciki videók! Csaba és Nikolas kínos fellépései

X-Faktor Takács Nikolas Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönség őket akarta látni a döntőben, és számos lehengerlő előadás áll mögöttük, mi mégis találtunk olyan produkciókat, melyeket jobb lett volna nem mutogatni...  

Vastag Csaba

Csabáért odavannak a lányok - ami nem csoda, ha belenézünk rikítóan kék szemébe. De sárm ide vagy oda, Csabi néha akasztotta ki a zsűrit. A szexi veszprémi srác korábban is előadóművészként kereste a kenyerét: játszott színházban, és haknizott rendezvényeken. Ráakadtunk egy valódi gyöngyszemre: Csaba egyik régi tatai ,,koncertjére". Playback, szexi mellkas, hosszú lobonc - ő maga Vastag Csaba. Érdemes megnézni!

http://www.youtube.com/v/Pl0lQR3uohw?fs=1&hl=hu_HU

Takács Nikolas

Nikolas a Hallelujával robbant be az X-Faktorba, ami valóban felejthetetlen előadás volt. Azonban neki is élni kellett valamiből, és miért ne azt csinálta volna, amihez ért és amit szeret. Mi elcsíptük őt egy lagzin, ahol az ijfú pár és a násznép örömére remek hangjával adta a talpalávalót. A vendégsereg valószínűleg nagyon örülne, ha Nikolas ismét nekik énekelne - már az X-Faktor nagydöntőseként.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.