Michael Douglas gégerák sugárkezelés kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárra ígérték a színész első igazi eredményeit a rák elleni küzdelmében - íme, a megdöbbentő hírek Douglas betegségéről.

Michael Douglas legyőzte a rákot. "Végre megkönnyebbülhetek, mert jól vagyok. Persze havonta járnom kell ellenőrzésekre, de most már mindenki megnyugodhat" - vallotta a színész a Today Show című műsorban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A színész a gégerákkal való harcban nagyszerű eredményeket produkált - sikeres volt a több hónapos kemoterápia és a sugárkezelés. "A rák esélytelennek bizonyult. Most már csak úgy gondolok erre a betegségre, mint amit sikerült legyőznöm" - vallotta a 66 éves Douglas, aki a továbbiakban is folyamatosan ellenőrzésekre fog járni annak ellenére, hogy már túl van a legnehezebb hat hónapján. A Tőzsdecápák sztárja a súlyát is szeretné visszanyerni: "Úgy tizenöt kilót fogytam a kezelések során. Öt kiló már visszajött, most már csak a maradék tízre van szükségem" - mesélte Michael Douglas.

http://www.youtube.com/v/r1YjwFty7-I?fs=1&hl=hu_HU

A színész nejével, Catherina Zeta-Jones színésznővel és két gyermekével, Caryssel és Dylannel hálaadás ünnepén ellátogatott a floridai Disney Worldbe, ahol igazán értékelni tudta a családja temérdek szeretetét és támogatását. "A rengeteg szeretet és ragaszkodás - melyek a családomtól, a barátaimtól, és a rajongóktól érkeztek - segítettek át a legnehezebb időszakon. Egyszeriben megértettem, milyen értékes és nagyszerű emberek vesznek engem körül. Felfoghatatlan érzés ez. Beszéltem másokkal is, akik túlélték a rákot, és egyetértettünk abban, hogy most már hihetetlen módon tudunk értékelni mindent, amit ettől a csodás élettől kaphatunk!" - vallotta boldogan a színész.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.