Matt Bellamy Kate Hudson Goldie Hawn Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn alig várja, hogy végre megérkezzen lánya, Kate Hudson kisbabája.

Már két hete bejelentette a boldog anyuka, hogy gyermeket vár - Goldie pedig másról sem beszél, csak születendő unokájáról. "Nagyon izgatott vagyok" - mondta az Óvakodj a törpétől hatvanöt éves sztárja, amikor terhességének tizenhatodik hetében lévő lányáról kérdezték a British 2011 Comedy Awards díjátadón.

AFP
AFP

Kate gyermekének apja a zenész Matt Bellamy, akit a színésznő családja is nagyon kedvel. "Mi mást mondhatnék - mindannyian hihetetlenül boldogok vagyunk, és örülök a lányom boldogságának" - vallotta a még most is nagyon csinos édesanya. Kate Hudson egyébként Goldie első házasságából született - édesapja Bill Hudson rockzenész. Goldie és Bill már 1980-ban elváltak, azóta a színésznő boldog kapcsolatban él Kurt Russell színésszel, aki a kezdetektől apjaként nevelte Kate-et.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.