VV Alekosz párkapcsolat VV Olivér Való Világ 4 szerelem sírás párbaj VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevésbé tudják visszatartani az érzelmeiket a villalakók. Van, akinek a szerelme hiányzik, van, aki attól szenved, hogy nem közelítheti meg azt, akit szeret és van, aki - mint mindig - nem kívánt udvarlással fejezi ki a szeretethiányt.

Alekosz nem bír magával

A villa görög hősszerelmese már minden lánynál kihúzta a gyufát a túlzott nyomulásával. Most Anikónál próbálkozott, aki nem fogadta kitörő örömmel a szép szavakat és a gyengéd simogatást. Béci segítségét kérte abban, hogy állítsa le a megvadult csődört. Ez nem várt feszültségeket okozott a házban. Gigi nem értette, Anikó miért nem képes megvédeni magát, miért kéri Béci segítségét. A fiúnak rosszulesett, hogy a húga nem állt ki mellette. A minta testvérpár első veszekedésének lehettünk tanúi. Éva sem állt ki "lelki társa", Alekosz mellett, sőt a saját sérelmeit is felemlegette az ügy kapcsán.



Tiltott szerelem

A villa turbékoló gerlepárja egyre nehezebben viseli a büntetést, mely szerint nem közelíthetik meg egymást 10 napig. A büntetésből már csak 48 óra van hátra, de mindkét fiatalból kitört a vágy. Gigi ellenállhatatlanul kívánja Jerzyt, míg a fiú szerint az ő érzései "kiéleződtek" így, hogy nem közelítheti meg szerelmét, a "feszes kis Pocahontast". Gigi hangot adott annak is, nem örül, hogy a párja vetkőzéssel keresi a kenyerét.



Izgalmas feladatok

Most sem maradtak vicces játékok nélkül a villalakók. Négy jó és négy rossz tulajdonság alapján kellett értékelniük a párbajozókat, Alekoszt és Zsófit. Az eredmények nagyon szorosan végződtek, igaz, Alekoszt társai lényegesen lustábbnak tartják, mint Zsófikát. A görög fiú mint mindig, most is kimondta, amit gondol. Úgy véli, van, akinek fontosabb és kreatívabb feladatai vannak az életben annál, hogy felmosót ragadjon a kezébe. A következő feladat egy helyzetgyakorlat volt, melynek keretein belül el kellett játszaniuk, kivel mi lesz 10 év múlva. Természetesen senki nem a saját szerepét játszotta. Gombi és Laci - mint Szandika és Olivér - igazán megnevettették a társaikat, míg Anikó kihasználta az alkalmat, hogy megcsillogtassa színészi képességeit.



Szerelmes szívek

Olivér már hetek óta arról beszél, mennyire nehezen viseli párja hiányát. Ma végre jutalmat kapott, amit a nézőknek köszönhet. Megismerkedésük 2. évfordulójának alkalmából 2 percet beszélhetett telefonon a szerelmével, Enikővel. Olivér kivirult, zokogva adta kedvese tudtára, mennyire szereti és mennyire hiányzik neki, sőt arra is rákérdezett, hogy vannak a macskák. A lány biztosította afelől, hogy hűen várja idekinn, és eszébe ne jusson kikívánkozni a játékból, csak azért, mert nehezen viseli a magányt. Nem mindenki fogadta kitörő örömmel Olivér jutalmát. Béci kissé megtört, könnyezve mesélte a riportszobában, hogy rosszulesett neki, hogy ő nem beszélhet a kedvesével.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.