VV Alekosz pénz Való Világ 4 veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött a "minimál hét", a villában szinte mindenért fizetni kell az úgynevezett "villa-dellával". Az étel, az ital és a jakuzzi használata egyaránt "pénzbe" kerül. A közös kassza ötlete felpaprikázta a villa hangulatát.

Vége a habzsi-dőzsinek

Napi 500 "villa-della", ennyi játékpénzből kell gazdálkodnia a közösségnek. Zsófi és Alekosz a kincstár főnökei. A szankció mindegyik lakóra másként hatott. A villa morgó mackója, Laci örült a feladatnak, szerinte végre vége a jólétnek, itt az ideje mindenkinek megtanulni, hogy az étellel nem dobálózunk, és hogy csapatban kell gondolkodni. Szandika szeretne pár centit lefaragni magáról, így ő fogyókúrának titulálja. A lakók igyekeztek okosan és ügyesen bánni a "zsozsóval", ám Olivér és Anikó egymásnak ugrott. A villa kavarógépe kijelentette, hogy a nyert delláit nem tenné be a közös kasszába, inkább sört venne belőle, Anikónak persze több se kellett. Ezek után mindenkinek elindultak az agytekervényei, hogy vajon mi sül ki a közösködésből. Feladatok színesítették ezt a tanulságos játékot, amik útján több dellához juthattak, ezáltal több élelmiszerhez vagy épp fürdőzéshez.

Alekosz vs. Laci

Napi 500 dellából bizony koldusadag került az asztalra, amit egyesek nem tudtak sem beosztani, sem megosztani másokkal. Ez ismét egy hektikus állapotot idézett elő a lakók között. És ha mindez nem lett volna elég, a görög szoknyavadász, Alekosz kenyérvágó késsel kente meg a kenyeret, ami Lacinál végképp kiverte a biztosítékot. A doki vérmérsékletét valószínűleg az is emelte, hogy a plasztikcica megállás nélkül viháncolt. Alekino már-már tart a villa hústornyától, rejtett agressziót vélt felfedezni benne.

Humor kontra szatíra

Az ötösfogat, amit Gigi, Béci, Zsófi, Laci és Anikó alkot, kezdi elveszíteni a humorérzékét. Elkezdtek befordulni, besavanyodni. Egy őszinte nevetés, egy felhőtlen kacagás nem hagyja el a szájukat. Miért fáj a csapatnak, hogy a négyes klikk, amit Éva, Alek, Oli és Szandi erősít, jól érzi magát? Szokás szerint ez a kis bökkenő újabb káoszt okozott a villában.


Bereczki Hajnal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.