VV4: Szandika megerőszakolná Olivért!

VV Éva VV Anikó balhé szex VV Olivér Való Világ 4 VV Szandika kizárás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibújt a szög a zsákból, nem titkolja tovább a felpumpált szájú lány, hogy szívesen összegyűrné a lepedőt a borostás fiúval.

Éva folyton óbégat

A törtető lány már kora reggel hisztizett, mert eltűntek a piros pontjai a tábláról. A stréber csabai csaj penetráns viselkedése görög hódolóját is sokkolta. Alekosz próbálta felhívni a figyelmét, hogy illemóra következik, ám Éva nem vette a poént. Egész nap civakodtak, mint két ovis kölyök. A szókimondó lány barátai is kezdenek már átlátni rajta, szinte mindenkivel összeakasztotta a bajszát tegnap reggel.

Szandika megbolondul?

Míg a szorgos diákok magukba szívták a tudást, addig a szöszi az igazak álmát aludta. A plasztikcica elvetette a sulykot, iskolaundora lett. Nem ment be órára, ráadásul többször is figyelmeztették, hogy ne vonja ki magát a feladatok alól, ami persze lepergett róla, mint a falra hányt borsó. A szilikoncsoda azt érzi, hogy kezd megbolondulni.

Sanyi hegyi beszéde

A tetteknek következménye van, ez alól a villa sem kivétel. A szőke szépség nem tartja be a villabéli szankciókat, ezért érkezett a levél, miszerint köszönik a részvételt, de eljött az idő, hogy Szandibandi elhagyja a villát. Villámcsapásként érte a hír a luxusbörtön lakóit. Ani sírógörcsöt kapott, dühös lett, és kiabált a "tökfejű" lánnyal. A csajok jajveszékeltek, a fiúk motyogtak. Az igazmondó juhász, Béci szerint ez így korrekt.
Közben jött Sándor, aki Szandi élettársa. A tapasztalt férfi azért jött, hogy segítsen a lánynak a további harcban, és erőt adjon neki a végsőkig. Úgy tűnik sikerült, hasznos tanácsokkal látta el a vadmacskát, s egy tanulságos etapban lehetett részünk. Dika belátta hibáit, és tisztában van vele, hogy az utolsó esélyt kapta a villában.

Szerelmi háromszög

A szeretethiányos Oli letaglózta a feketét és a szőkét. Kezd megkattanni a bezártságtól, kell neki az ölelés, a szex, az érintés. Szandika erre felkapta a fejét, és ki merte jelenteni, hogy "megkettyintené" a vagány fiút. Vele álmodik, kívánja mint férfit, és legszívesebben megerőszakolná a srácot. A törzsfőnök zavarában mosolygós, piros pozsgás arccal vette ezt tudomásul.



Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.