téliszalámi Bakács Tibor Settenkedő lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakács Tibort néhány napja lopáson kapták egy budakeszi hipermarketben - az újságíró hamarosan Hajdú Péternek meséli el, miért jutott el idáig - mindezt állítólag igen borsos összegért.

Bakács Tibor szomszédai nem gondolták volna, hogy ilyen kilátástalan a Megasztár volt zsűritagjának élete. A férfi ugyanis a budakeszi hipermarketet próbálta elhagyni a hóna alatt egy rúd téliszalámival. Az újságíró nem vette le a vonalkódot a körülbelül kétezer forintos áruról, így az besípolt a pénztárnál. Bakács azzal magyarázta a lopást, hogy éhes volt, és nem volt pénze.

Fotó: Pályi Zsófia
Fotó: Pályi Zsófia

"Tibit olyan kilenc-tízéves kora óta ismerem. Tudom, hogy már jó ideje nem megy jól a szekere, ezért nagyon ki van készülve. Próbálok segíteni neki, amiben csak tudok. A kutyájának is rendszeresen viszek csontot, mert néha szegény jószágnak sem tud enni adni. Teljesen le vagyunk döbbenve. Tényleg ekkora a baj?! Nem értem, miért nem szólt, szívesen adtunk volna neki akár két rúd téliszalámit is, vagy bármit, amire szüksége van!" - vallotta Settenkedő egy szomszédja a Blikknek.


Érdekes módon épp a bolti lopás hoz komoly összeget az újságíró konyhájára. Hajdú Péter ugyanis meghívta Tibort a Frizbibe, és állítólag jóval magasabb gázsit ígért neki, mint általában szokott a vendégeknek. Bakácsnak nem jön rosszul a pénz: a Klubrádióban egy hónapra felfüggesztették az állásából.

"Való igaz, hogy a megszokottnál nagyobb gázsit kap majd Bakács, de ilyen nagy összegről nincsen szó. A lopást mint bűncselekményt elítélem, de Bakács Tibort sajnálom a helyzete miatt, és ha ezzel esetleg segíteni tudok neki, akkor azt örömmel teszem. Ugyanakkor tisztelem a munkásságát, de természetesen nem leszek vele kíméletes az interjú alatt" - vallotta Hajdú Péter.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Picúr szexelne Gombival a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-picur-szexelne-gombival-a-villaban.htmlAnya lett a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-ismet-anya-lett-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york.htmlSzakított az álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-szakitott-jude-law-es-sienna-miller.htmlVV4: Gombi feladja a ValóVilágot?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110208-vv4-gombi-idegrendszere-felmondta-a-szolgalatot-es-ki-akar-jonni.htmlÍme Eva Longoria új szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110208-eva-longoria-ujra-szerelmes.htmlPulai Imre lakásgondokkal küzdhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110208-pulai-imre-olimpiai-bajnoknak-lakasproblemai-vannak.htmlFergie megvédte Christina Aguileráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-fergie-megvedte-christina-aquilerat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.