Mégsem kapja meg Vastag Tomi bátyja nyereményautóját

X-Faktor Vastag Csaba nyereményautó Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese végre átvehette hófehér csodajárgányát.

Az X-Faktor énekese végre megkaphatta hőn áhított jutalmát: vadiúj autóját. "Nagyon tetszik az autó, egyelőre még a barátkozás és az ismerkedés fázisában tartunk. Látszik rajta, hogy nagyon sportos, már utána is olvastam, úgyhogy már nagyon várom, hogy kipróbálhassam, mit is tud az aszfalton. Én kimondottan nagy autóőrült vagyok, nézem az összes autós műsort, gyerekkoromban rengeteg poszter lógott a szobám falán is" - mesélte Csaba, aki elmondta azt is, egyelőre még nem adja oda öccsének, Tamásnak az új autóját.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Tomikával kimegyünk majd tesztpályára vezetni, hiszen neki még gyakorolnia kell. Úgy néz ki, hogy nem ezt az autót fogja majd megkapni, hanem az én régimet, hiszen neki még nagyon friss a jogosítványa, összesen vezetett vagy harminc kilométert, ezért talán nem ezzel az autóval kéne megtanulnia a körúton parkolni. A következő koncertre viszont már biztosan az új autóval megyünk kettesben" - mondta boldogan az énekes a Blikknek, aki nemcsak az autót, de a pénzösszeget jelentő bankkártyáját is a napokban kapta meg.

Vastag Tomi minden valószínűséggel jól jár ezzel a cserével, hiszen a Life.hu értesülései szerint Csaba "régi" autója egy nagyértékű luxusterepjáró, amely minden bizonnyal tökéletesen megfelelne mindenkinek élete első autója gyanánt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.