Sztárdömping, különleges ruhaköltemények és persze sok-sok zene is volt az idei Grammy-díjátadón. Lássuk a győzteseket!

Vasárnap este zajlott Amerikában az 53. Grammy-díjátadó. Az év albuma az Arcade Fire kanadai együttes harmadik albuma, a The Suburbs lett. A Lady Antebellum amerikai country-együttes itthon igen kevéssé ismert csapat, Amerikában azonban hihetetlenül népszerűek: ők idén négy díjat vihettek haza: Az év felvétele, Az év dala, Az év country albuma és Az év duó vagy csoportos country előadása elismeréseket.

Forrás: AFP

Az év popalbuma Lady Gaga: The Fame Monster című korongja lett, de az extrém énekesnő vihette haza Az év női popelőadásának járó díjat is. Eminem is két díjjal távozott, de a díjazottak között volt még Jay Z és Alicia Keys duettje, az Empire State of Mind, valamint Rihannát és Nicole Kidman country-énekes férjét, Keith Urbant is jutalmazták egy szobrocskával. Az év felfedezettje Esperanza Spalding jazzénekesnő lett.

Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!VV4: Szandika a földön fetrengve hisztizetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110213-vv4-szandika-a-foldon-fetrengve-hisztizett.html VV4: Olivér szerelme összeroppanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110213-vv4-eniko-osszeroppant.html A Dallas egykori Samanthája hetvenen túl is fiatalabb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110213-linda-gray-a-dallas-sorozat-egykori-samanthaja-hetvenen-felul-is.html Dráma, zokogás, összeomlás: Olivérnek mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110212-veres-parbaj-oliver-es-beci-kuzd-meg-egymassal.html Olivér feladta a ValóVilágot?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-oliver-feladta-a-kuzdelmet-es-nem-akar-visszamenni-a-parbaj.html Meleg fürdőt vett a capybarahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110211-a-teli-hoesesben-megprobal-felmelegedni-a-capybara.html Máris veszélyben Katy Perry házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-alig-harom-honap-utan-parterapiara-jar-katy-perry-es-ferje.html Gombos Edina és Joshi közös műsort kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-gombos-edina-es-joshi-kozos-musort-kap-a-fem3-csatornan.html Így ünneplik a Valentin-napot a hazai sztárok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-igy-unnepli-a-valentinnapot-kallaysaunders-andras-xantus-barbara-tihanyitoth-csaba.html