VV4: Béciék szövetkeztek, Gombit küldték párbajozni

VV Éva VV Alekosz balhé összefogás VV Jerzy Való Világ 4 kiválasztás VV Gombi taktika VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szócsaták, vádaskodások és taktikázás után Gombi kapta a legtöbb jelet a szombati kiválasztáson.

Egy ordibálásokkal és fenyegetőzésekkel teli hét után végre újból a másik szemébe mondhatta mindenki, hogy kivel nem szeretne tovább egy légtérben élni. Béciék taktikázásának köszönhetően Gombi kapta a legtöbb jelet, mégpedig ötöt: a Rácz testvérek, Laci, Jerzy és még Szandika is Picúr szerelmére tette kiválasztójelét, így ő már biztos résztvevője a jövő szombati párbajnak.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



A kiválasztás előtti napon minden játékos elmondhatta a többieknek, hogy mit jelent számára a szeretet és a szerelem.

Gombi szerint szeretet nélkül egyszerűen nem lehet élni, ez a legnehezebb a villalétben. A kinti életben ő egy sokkal vagányabb, lazább srácnak tartja magát. A villa másik szépfiúja, Jerzy nem értette, vagy nem akarta megérteni a feladatot. Míg mindenki szeretteiről, szerelméről és kinti kapcsolatairól beszélt, Gigi pasija a többi villalakóval szembeni konfliktusokat hozta szóba.

Alekosz is meglepetést okozott. A nagydumás okostojás szinte szóhoz sem jutott, amikor érzelmekről kellett volna beszélnie, csak Anikó és Éva kérdéseire válaszolva mondta el, hogy hiányoznak neki a szülei. Béci szerint Alekosz a leginkább szeretetre éhes, éppen ezért nem tudta szavakba önteni érzéseit.


A játékosok szavazhattak, hogy maguk között ki az a három ember, aki a leginkább szeretethiánnyal küzd. Gombi, Anikó és Béci nyerték ezt a szavazást, ami egy nagy lehetőséggel is járt: levelet írhattak az egyik hozzátartozójuknak. Béci ezt a nagy lehetőséget dobta el magától és adta át Giginek. A testvérpár lánytagja maximálisan ki is használta a lehetőséget, olyan hosszú levelet írt, hogy Laci el is aludt a felolvasása közben.

A Villalakók egymás szemébe mondhatták gondolataikat, egy apró kikötés volt csak, pozitív dolgokat kellett mondani. Ennek a feladatnak nem biztos, hogy minden eleme az őszinteségre épült, de a villalakók lelkének nagyon jót tett.


Forrás: RTL Klub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.