2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Újabb sztár kapott meghívót Vilmos herceg lagzijára

esküvő Elton John Kate Middleton Vilmos herceg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan teljes lesz az április 29-i világraszóló lakodalom meghívottjainak listája - most már bizonyos, hogy Elton John és kedvese is részt vesz a nagyszabású rendezvényen.

Elton John és David Furnish is csatlakozott a meghívottak prominens névsorához. "Igen, kaptunk meghívást Kate és Vilmos esküvőjére, de eddig próbáltunk diszkrétek maradni" - vallotta nemrég az énekes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elton John azt is kifejtette, mennyire kedveli Vilmos jövendőbelijét: "Kate egy nagyon szép és decens nő. Már elég régóta van együtt kedvesével, amivel bebizonyította, jól viseli a rá nehezedő nyomást. Vilmost is nagyra tartom: övé a világ egyik legnehezebb munkája. Remélem, fiatalon kerül a trónra, mert szükségünk van végre egy ilyen vezetőre, és ő fantasztikus lesz. Nem mintha Károly - Vilmos édesapja - nem lenne megfelelő, de Vilmost mégis hatékonyabbnak tartanám" - vallotta az énekes.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.