VV4: Alekosz és Éva megint összevesztek

VV Éva VV Alekosz VV Anikó jótékonykodás féltékenység veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lány úgy érzi, Alekosz folyton beletapos a lelkébe, ráadásul csak az önbizalomhiányát erősíti azzal, hogy állandóan Anikót dicsőíti a füle hallatára.

Fellépés előtti készülődés

A szombat esti jótékonysági gálára kimenőt kaptak a villalakók: a Kultúrcsürhe és a Klikk produkciókkal léphettek fel. Így a nap folyamán lázas készülődésbe kezdtek. Béci lett a koreográfus, de mint általában minden közös munka, ez sem zajlott zökkenőmentesen. Valaki mindig kilógott a sorból, jelen esetben Laci, Jerzy, Alekosz és Éva, akik folyton belekotnyeleskedtek Béla munkájába. Rácz úrnak nem tetszett, hogy szakmai képességét felülbírálták.



Alekosz terrorizálja Évát?

A próba után nem volt idő sziesztázni, ugyanis új feladat várt rájuk: le kellett fotózniuk kedvenc testrészüket, majd a végeredményt pontozniuk kellett. Ezzel semmi probléma nem volt addig, amíg Alekosz nem pontozta Anikó száját és fülét tízesre, Éva lábát pedig csak kilencre, a haját pedig 5 pontra. Vihar tombolt a törtető lány lelkében, a feje is vörös lett az idegtől, majd robbant a bomba. Végül egykori legnagyobb ellenségének, Giginek sírta el magát, amit a görög okostojás egyből a fejére kiabált.



Fellépés után

A villalakók közös produkciója után kihirdették, hogy 174.016.080 Ft gyűlt össze a jótékonysági akció során. A villába visszatérve elképedt arcokat láthattunk, megkönnyebbültek, büszkék voltak magukra a lakók, és természetesen a szavazókra is. Ezek után Éva úgy érezte, itt az idő, hogy összeboruljanak Alekosszal és ne vitatkozzanak többet.



Bazi nagy magyar buli

A jótékonysági hetet igazi parasztbulival zárhatták le a villalakók, valódi magyar ruhákkal megfűszerezve, jó pálinkával, igazi magyar nótákkal és hatalmas lakomával. Énekeltek, táncoltak, mulattak a fiatalok - természetesen Alekosz kíséretével.



Éva féltékeny Anikóra

Éva megpróbálta rendezni a félreértéseket Anikó és közte. Mindezt cinikus puncsolással tette. A következő áldozata Alekosz lett, ki akarta faggatni, hogy ő vagy Anikó áll hozzá közelebb. A többiek eközben már a következő kiválasztás esélyeit latolgatták.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.