VV4: Béci lopásra adta a fejét

Anikó Éva Való Világ valóságshow Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók csínytevést eszeltek ki a kertlakók ellen. Miután Anikó tortát lopott tőlük, Béci Jerzyvel bosszúhadjáratot indított, és elcsentek szinte mindent, amit csak a kertben láttak - és ebből persze kisebb cirkusz kerekedett.

Gigi kiborult

Anikó és Laci közös éjszakája után mindenki kíváncsian várta a fejleményeket. Valójában nem lépett a tettek mezejére Maci Laci, hajnalig dumáltak csak a rosszkislánnyal.


A figyelmet elterelte róluk a Rácz testvérek civakodása: Béci beszólt Giginek, hogy ne takarítson folyton, ő most úriasszony. Bátyó jól leoltotta a hugicáját, hogy mi lenne, ha azzal foglalkozna, amihez ért is, és megmutatná igazi énjét. A lány érezte testvére szavaiban az igazságot, azt gondolja, hogy egy nagy nulla a játékostársai között, és alárendeltnek érzi magát a két fiúnak.




Éva nem engedelmeskedik

Béci és Alekosz azt a feladatot kapták, hogy képezzék ki Évát igazi cselédnek. A görög dumagép megalázóan beszélt a felrobbant hajú lánnyal, még mindig a katonai hét hatása alatt volt. Az okostojás átesett a ló túloldalára, és olyan szabályokat szabott ki a lányra, amiket Éva képtelen volt végighallgatni. Majd megbékélt Alekosz túlfűtött igyekezetével, és próbált eleget tenni barátja kérésének.



A kertlakók kiköltöztek a sátorba

Alekosz, Anikó és Laci lettek a kertlakók, így fogták a cókmókjukat, és költöztek. Az érdi biztonsági őr már fente a fogát a rosszkislányra: finoman érdeklődött, hogy vajon a fekete szépség óvszerrel vagy anélkül szereti-e. A sátor látványa Alekoszban nosztalgikus hangulatot idézett és önkényesen eldöntötte, hogy ő alszik Anival, Laci pedig kinn egyedül. A bennmaradó lakók pedig irigykedtek a tábortüzes atmoszférára.



Alekosz babon térdelt

Béci büntetést kapott, amiért a védettséget jelző lila kendőt nem hordta a katonahét alatt: a párbaj idejéig szép lila ruhákat kell viselnie. A következő áldozat a görög amorózó lett. Mivel megfelezték a villát egy piros csíkkal, így szabályszegésnek minősül az, ha valaki átlépi ezt. Alekosz a nap folyamán többször meg szegte, így büntetésül babon kellett húsz percig térdelnie.

Lopós banda

Furcsa szabályok vannak ebben az új játékban, ugyanis a felező vonalat abban az esetben át lehet lépni, ha az egyik csapat a másiktól észrevétlenül el tud csenni bizonyos javakat. Amennyiben sikerrel járnak, meg is tarthatják azt. Első körben Anikó volt oly bátor, hogy tortát lopjon az asztalról. Ezek után bosszúból Béci és Jerzy az egész asztalukat elrabolták, amiből olyan cirkusz kerekedett, hogy azt nem tették zsebre a villalakók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.