VV Anikó VV Olivér Való Világ 4 Való Világ Villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivér és Anikó kerülték egymást az első éjszakán, de sokak szerint az csak a vihar előtti csend. A lány egyszer már ráhajtott a villa macsójára, és érzései nem változtak.

Anikó barátai szerint a fekete démon ismét behálózhatja Olivért, ha egy hálószobában töltik az éjszakákat. Szerintük a korábbi flört miatt ez a meccs nincs még lefutva, hiszen mindenki emlékszik arra, amikor Anikó megrohamozta Olivért. A férfi később szinte feladta a párbajt, majd nagy nehezen rendbe hozta a kapcsolatát szerelmével, Enikővel. Most Olivér visszakerült a villába, és már csak az a kérdés, Anikó mennyire tudja kordában tartani vágyait.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Anikó nagyon ritkán szerelmes, és ha egyszer valaki elrabolja a szívét, azért megküzd mindenáron. Első nap természetes, hogy távolságot tartott Olivértől, de szerintem nem sokáig lesz így. Anikó őszinte érzéseket táplált iránta, és szerintem még mindig ott pislákol benne a tűz, ami könnyen lángra lobbanhat és elsöpörhet mindent" - vallotta a lány egyik barátnője a Borsnak.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Olivér barátai szerint a fiúnak erősnek kell lennie, ha ellen akar állni a rosszkislánynak: "Olivér nagyon szereti Enikőt, és gondolom, továbbra is kerüli majd Anikót, mert nem szeretné, ha a lány újra behálózná. Csodálom, hogy amikor bent voltak, kibírta. Anikó nagyon szép és ezzel tisztában is van. A csáberejét úgy használja, mint egy igazi kis boszorkány. Remélem, hogy erős lesz a barátom!" - mondta Oli haverja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.