terhesség Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag az állapotos énekesnő is feltűnik majd a világ egyik legnépszerűbb tehetségkutatójában.

Újabb ítész csatlakozik az amerikai X-Faktor prominens zsűritagjaihoz. A produkció atyja, Simon Cowell a napokban megerősítette a hírt egy rádióműsorban: a nyolchónapos terhes énekesnő, Mariah Carey szeptemberben zsűritag lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



"Úgy gondolom, Mariah-nak nagy szerep jut majd az élő műsorban. Nemrég találkoztam vele, és nagyszerű formában volt. Igaz, volt egy fura ötlete. Azt szeretné, ha ő lenne a zsűritagok bírája - tehát az ő döntése számítana gyakorlatilag mindenben. Na, ez teljesen rá vall - ennek ellenére imádom Mariah-t."


Az énekesnő állítólag még csak nyolchónapos terhes, de mi azért kicsit utánaszámoltunk. Tavaly október végén jelentette be, hogy állapotos - ezt azonban hosszas titkolózás előzte meg. Decemberben pedig már hatalmas hassal énekelt az énekesnő. Mi arra jutottunk, hogy ha Mariah októberben háromhónapos terhes volt - ami szinte biztos, hiszen már akkor nagyon látszott rajta állapota -, akkor már meg kellett volna szülnie az ikreit. Ráadásul néhány hete napvilágot látott egy érdekes videofelvétel, amin az énekesnő és férje egy komplikáció után távozott a klinikáról, de a hasának nyoma sem volt...Vajon mi állhat a sok titkolózás hátterében?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.