Végre eljegyezte kedvesét Paul McCartney! A 68 éves legendás zenész négy éve él együtt a most 51 éves Nancy Shevell-lel, aki állítólag Paul gyerekeivel is jól kijön.

Forrás: AFP

A zenész 2007 nyarán találkozott először a gyönyörű üzletasszonnyal, akibe azonnal beleszeretett - még azelőtt, hogy kimondták volna a válást Heather Millsszel. Ez azonban senkit nem zavart: barátaik azonnal tudták, hogy Nancy és Paul tökéletesen összeillik - ahogy egyikük a People Magazine-nak nyilatkozta: tökéletesen működik köztük a kémia. De az összhang nem csak Paullal tökéletes: noha csak mostohaanyaként, de Nancy állítólag a zenész öt gyermekével is kitűnő kapcsolatot ápol.

Paul McCartney számára nem ez lesz az első alkalom, hogy elkötelezi magát: első felesége, Linda McCartney után - aki 1998-ban hunyt el mellrákban - 2002-ben vette el Heather Millst, akitől 2007-ben vált el. Reméljük, a harmadik házassága immáron Nancyvel szerencsésebb lesz.

Brad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.html Charlie Sheent kiforgatják a vagyonábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-charlie-sheen-ismet-elvalt.html Elton John is ott volt az évtized esküvőjén!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110429-elton-john-is-ott-volt-vilmos-herceg-eskuvojen.html A futballherceg és neje is hivatalos volt Vilmos herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110429-david-es-victoria-beckham-vilmos-herceg-eskuvojen.html