Való Világ szerelem Alekosz megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalapáccsal törte össze Alekosztól kapott jegygyűrűjét volt szerelme, Mónika.

Alekosz a villába költözése előtt elbúcsúzott egykori kedvesétől, Mónikától. Közel két évig voltak együtt, és a szakítás után is tartották a kapcsolatot. Mónika annak ellenére sem akar Alekosztól soha többé semmit, hogy a valóságshow megnyerésével milliomos lett. A lány jelenlegi párja, Attila azonban nem nézi jó szemmel, hogy kedvese még nem szakadt el teljesen a görög csődörtől.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Hatalmas botrányt váltott ki a szerelmesek között nemrég egy cikk, mely azt sugallta, hogy Móni még mindig szereti Alekinnyót. Mónika ezért drasztikus lépésekre szánta el magát - a lány sógora erről mesélt a Borsnak: "Döbbenten álltunk az újságosbódé előtt péntek délelőtt, mikor megláttuk Mónikát a címlapon. Kezdetben nem is értettük, miért akadt ki ennyire az öcsém, ám idővel rájöttünk, hogy a férfiúi büszkeség beszél belőle. Nem hagyhatta szó nélkül, hogy szerelme a múltbéli kapcsolatáról mesél az újságíróknak. Attila kifordult önmagából, a depresszió jeleit mutatta, majd kirobbant belőle a féltékenység. Szó szót követett, míg végül Mónika is belátta, talán hiba volt kiteregetni múltbéli kapcsolata részleteit. Ezért úgy döntött, felégeti az összes hidat maga mögött, darabokra tépte és meggyújtotta az Alekosszal készült közös fényképeit, majd a kétéves kapcsolatot szimbolizáló aranygyűrűt egy hatalmas kalapáccsal összetörte. Mónikát családtagként kezeljük, és semmiképp sem szeretnénk, ha egykori kapcsolata Alekosszal befolyásolná jelenlegi életét, hiszen már semmit sem érez iránta" - zárta vallomását a segíteni akaró rokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.