Gregor Bernadett párkapcsolat szerelem kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét adott egy esélyt egymásnak Gregor Bernadett és férje, Somogyi István színházi rendező, táltos.

Mindketten összetörték már párjuk szívét: korábban a színésznő bocsátotta meg férje kicsapongását, most pedig Somogyi volt az, aki várt, míg kihűl a szenvedély Bernadett és Magyar Attila között. Somogyi István már vissza is költözött egykori közös otthonukba, a pár újra egymásra talált - olvasható a Borson.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Nagyon erős a szerelmük. Ötéves kisfiuk is boldog, hogy az édesapja hazaköltözött, és ismét együtt nevelik őt a szülei. Sok minden történt az elmúlt időszakban, amit mindkettőjüknek meg kell érteniük, de együtt vannak, egy család lettek újra, és bebizonyosodott, hogy semmi és senki nem tudja megingatni a kapcsolatukat. Úgy tűnik, beigazolódtak István szavai. Amikor ugyanis kiderült, hogy Berni összejött Nyuszómuszóval, azt mondta, hisz abban, hogy ez a hirtelen jött szerelem csak házasságuk egyik próbatétele. Tény, a táltos akkor érezte, van még esély arra, hogy ők ketten újra egymásra találjanak" - mondta el a Borsnak a házaspár közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.