Szerelem a legfölsőbb szinteken párkapcsolat barátnő biztonsági őr Való Világ 4 külön út menyasszony Alekosz nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy ágyban töltötte első közös estéjét Alekosz és új barátnője, Veronika. A görög állítólag már a műsor utáni buliba sem vitte magával friss menyasszonyát, és a szabadulásukat követő órákat is külön töltötték.

A Szerelem a legfölsőbb szinteken műsor záró adása volt minden jel szerint Veronika és Alekosz kapcsolatának utolsó romantikus pillanata. A Bors információi szerint már az első közös estéjét külön töltötte az ifjú pár. Alekosz - ahelyett, hogy ágyba vitte volna a fiatal és szexi Veronikát - a Való Világ stábjával bulizott, kissé affektálva beszélő kedvesét pedig hazaküldte.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]




A hétfő délelőtt sem hozott változást, bár több közös interjún vettek részt, egymást idegenül fürkészve üldögéltek a hivatalos programokon. Nem is terveznek közös időtöltést az ajándékba kapott görögországi nyaraláson kívül, sőt még abban sem biztosak, hogy kapcsolatban maradnak. "Hát, még nem tudjuk, majd meglátjuk. Az az igazság, hogy ha majd találkozni akarunk, akkor felhívjuk egymást, tulajdonképpen nem járunk" - közölte az okostojás, miközben Veronika buzgón bólogatott. "Még nem ismerjük egymást" - vágott közbe Veronika. "Nincsenek terveink, fogalmam sincs, mi lesz" - zárta rövidre válaszát az érdi biztonsági őr.

A páros jövő hétfőn indul a görög álomutazásra, és mindketten bizonygatják, hogy biztosan jó buli lesz, és nem fognak veszekedni a nyaralásuk alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.