Demcsák Zsuzsa környezetvédelem SP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
SP rajongótábora egyre bővül - már nemcsak a tinilányok és anyukák imádják a tinisztárt, de az óvodások között is egyre népszerűbb Éder Krisztián.

Kiszabadultak a természetbe a TV2 sztárjai. Váczi Gergő, Demcsák Zsuzsa és gyermekei SP-vel kiegészülve túrázni indultak, hogy általános iskolás gyerekekkel közösen fedezzék fel a Duna-Ipoly Nemzeti Park kincseit. Itt SP barátságot kötött Demcsák Zsuzsa gyermekeivel: Benedekkel és Tamarával közösen fedezték fel az erdő mélyén lapuló tó élővilágát.

Redlemon
Redlemon

"Ugyan kicsit szenvedtem az allergia miatt, de ez sem szegte kedvemet, mivel nagyon ritkán jutok ki a természetbe, amikor nem szmogos, hanem friss levegőt szívhatok." - vallotta be SP. "Zsuzsa gyermekei nagyon jó fejek, a program pedig nagyon érdekes volt. A mikroszkópos megfigyelések különösen tetszettek."

Redlemon
Redlemon

Demcsák Zsuzsa klímanagykövetként szívén viseli a természet értékeinek megőrzését, amit gyermekeinek is szeretne tovább adni. "Környezettudatosan nevelem a gyermekeimet. Nagyon szeretik az állatokat, a természethez közel lenni, remélem ez így is marad. Sokat kirándulunk a családdal, ennek ellenére az erdőben töltött nap hatalmas élmény volt Tamarának és Benedeknek. Egész vissza úton arról meséltek, milyen jó volt a madárgyűrűzés és az ebihal halászat. Ráadásul egy új barátot is szereztek, nagyon odavoltak SP-ért, még ebédre is meghívták hozzánk." - mesélte nevetve a Mokka műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.