Angelina Jolie, Keanu Reeves és Jeremy Irons után hamarosan ismét egy világsztár látogat Magyarországra, hogy itt forgassa legújabb sorozatát.

Lassan alig lesz olyan híresség, aki nem fordult még meg hazánkban valamilyen filmes forgatás miatt. Most Ken Follett regényéből, Az idők végezetéig című műből készül hamarosan egy sorozat, amelynek a munkálatai július 11-én kezdődnek meg Etyeken, a Korda Filmstúdióban. A film egyik főszereplője lesz Cynthia Nixon, akit leginkább a Szex és New York Mirandájaként ismerhetünk.

Forrás: AFP


A készülő sorozatban szerepet vállalt még Miranda Richardson kétszeres Golden Globe-díjas angol színésznő is, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Harry Potter (Rita Vitrol), Az Operaház Fantomja (Madame Giry) vagy Az Álmosvölgy legendája (Lady Van Tassel). Az idők végezetéig rendezője Michael Caton-Jones nevéhez pedig olyan filmek fűződnek még, mint a Memphis Belle és az Ez a fiúk sorsa. A nemzetközi koprodukcióban készülő televíziós sorozatot négy részesre tervezik, a bemutatóra 2012-ig azonban kell várni. A film költségvetése 44 millió dollár, és Magyarország mellett Ausztriában, valamint Szlovákiában is forgat majd a stáb.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Cynthia Nixon egyedül érkezik Magyarországra, vagy esetleg vele tart leszbikus szerelme Christine Marinoni is, akivel már évek óta alkotnak egy párt, és idén februárban született kisbabájuk. A Szex és New York sztárjának korábbi házassábából van már két gyermeke, a 14 éves Samantha és a 8 éves Charles, akiket szintén együtt nevelnek jelenlegi párjával.


Forrás: mosaicTv


Harmadik babáját várja a hollywoodi szőkeség?http://www.life.hu/legykepben/20110705-reese-whiterspoon-harmadik-gyermeket-varja.html Szandika súlyproblémákkal küzd - az új szerelem az oka?http://www.life.hu/legykepben/20110705-szandika-sulyproblemakkal-kuzd.html VV Éva összeomlott: időzített bombaként ketyegett az éjszakában!http://www.life.hu/legykepben/20110704-panikrohamot-kapott-bauko-eva.html Megutálták a villatársai - Fenn hordja az orrát Alekosz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110702-megutaltak-a-villatarsai-fenn-hordja-az-orrat-alekosz.html Madonna 15 éves kamaszlánya máris milliókat kereshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110701-madonna-15-eves-kamasz-lanya-lourdes-mar-most-milliomos.html Liptai Claudia összeköltözik szerelmével, és kiszáll a TV2 sorozatából is?http://www.life.hu/legykepben/20110701-liptai-claudia-osszekoltozik-szerelmevel.html Meztelenre vetkőzött VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20110701-meztelenre-vetkozott-gigi.html Új barátnője van Anglia legszexibb hercegének!http://www.life.hu/szeress/20110704-harry-herceg-es-florence-brudenellbruce-uj-szerelme.html Rá sem lehet ismerni az énekesnőre, annyira elcsúnyult!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110704-sinead-oconnor-teljesen-megvaltozott.html