Denise Richards az egyik legerotikusabb és legszexibb színésznő Hollywoodban - a szépség nemrég bevallotta, volt már leszbikus kalandja is.

AFP


Charlie Sheen exfelesége mostanában minden idejét gyermekeinek és a nemrégiben örökbe fogadott csemetéjének szenteli. Howard Stern rádiós műsorában azonban a napokban bevallotta, volt már leszbikus kalandja, méghozzá egy közismert és nagyon szép hírességgel. "Már nagyon régen történt. Barátok és munka révén találkoztunk. Biztosan tudnád, ki az. Nagyon kíváncsi voltam, igazából mindketten kíváncsiak voltunk. Ő egy igazán nőies, gyönyörű nő volt" - mesélte Denise.

 

 

A színésznő számára egyébként nem idegenek a leszbikus jelenetek: 1998-ban, a Vad vágyak című filmben Neve Campbell színésznővel szerepelt egy igen erotikus és a férfiak fantáziáját nagyon is megmozgató jelenetben.

 

Így még sosem láttuk Károly hercegethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110728-igy-meg-sosem-lattuk-karoly-herceget.html Amy Winehouse-nak elege lett saját függőségeibőlhttp://www.life.hu/legykepben/20110728-amy-winehouse-alapitvanyt-hoznak-letre-fuggoknek.html Putyin meztelen lányokkal mosatja kocsijáthttp://www.life.hu/legykepben/20110727-putyin-meztelen-lanyokkal-mosatja-kocsijat.html Összegyűlt a Jackson famíliahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110727-osszegyult-a-jacksonfamilia.html Peller Mariann lesz az új valóságshow háziasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20110727-peller-mariann-lesz-az-uj-valosagshow-haziasszonya.html Világsztárokkal forgatják a következő magyar romantikus filmethttp://www.life.hu/legykepben/20110727-vilagsztarok-szerepelnek-az-sos-love-cimu-filmben.html Árpa Attila levetkőzikhttp://www.life.hu/legykepben/20110727-arpa-attila-levetkozik.html