A gondolatnak teremtő ereje van. Valószínű most már Éden Niki is ezt a filozófiát vallja, miután mindhiába ostromolta Éden Ádámot közel két hónapon keresztül egy kis szexért. Végül az Aranyparton egy másik Ádám tette őt boldoggá.

Viasat3/Nánási Pál

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!A vártnál is jobban sikerült az Aranypart castingja: a hírnévre és női skalpokra vágyó Ádám már az első este magáévá tette Nikit. Az önmagát az ördög és angyal közé pozicionáló Ádám nem sok időt vesztegetett, hiszen először Nikivel csókolózott a teraszon, majd miután a lány jó éjt kívánt neki, bement a szobájukba, és Szandrára is rárepült. A nagyszájú barna nő azonban nem díjazta a közeledést, így a tetovált fiú átmászott a bögyös szőkére. "Vidd innen a kezed" - ellenkezett illedelemből Niki, majd inkább megszabadult a bugyijától, és engedett a hormonok tombolásának. 
Bár, egyikük sem számított arra, hogy ilyen hamar egymáséi lesznek, feltehetőleg lesz még folytatása a keddi adásban történteknek. Legalábbis ha Ádámon múlik, aki a "Majd holnap folytatjuk" mondattal tért nyugovóra. Végre Niki vágyai is teljesültek, még ha egy másik Ádám sietett is a segítségére.

A kereskedelmi televíziók őszi realityjei közül hétfőn este elsőként az Aranyparttal indított a Viasat3. A szereplők megismerése után azonban szinte biztosra vehetjük, hogy erotikából és botrányos bulikból a következő hetekben, és a keddi adásban sem lesz hiány.

 
Újból együtt van feleségével a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-ujbol-egyutt-van-felesegevel-a-baratok-kozt-sztarja-nagy.html Megviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.html Fiatal asszisztensével kavar Brad Pitt?http://www.life.hu/szorakozz/20110819-fiatal-asszisztensevel-kavar-brad-pitt.html Íme a világ legdrágább házahttp://www.life.hu/hazitunder/20110816-a-lago-maggiore-partjan-fekszik-a-vilag-legdragabb-haza.html Németh Kristóf: "Eléggé megborult az önbizalmam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110819-nemeth-kristof-mar-nem-lephetek-vissza-szily-nora-interjuja.html Iszak Eszter és Dukai Regina tánctanárnak állthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110819-dukai-regina-es-iszak-eszter-tanctanarnak-allt-egy-flash-mob.html Nem lesz ősszel Megasztár6 a TV2-nhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110818-nem-lesz-osszel-megasztar-6-a-tv2n.html Nem fürdik a bombázó sorozatsztárhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110818-nem-furdik-es-hajat-se-mos-turnein-a-gossip-girl.html Hírességek harca a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110819-hiressegek-harca-a-voros-szonyegen.html