Elég későn, egy héttel a kezdés után derült ki, hogy az Aranypart rangidős női szereplője tapasztalatok terén is az élen jár. A 27 éves, bevallása szerint biszexuális lány puszta kedvtelésből pornózott egy picit: nem a pénzért állt neki, sokkal inkább kíváncsi volt, mit hoz ki belőle ez a szakma.


A hölgyemény, állítása szerint, csak leszbikus jeleneteket vállalt, Becky Stevens néven. Bőven akad róla lábfétises és különböző dildós videó is: hol fekete, hol barna hajjal. Egy 2011 májusában, Skopjében rendezett erotikafesztiválon is fellépett, tehát nem a régmúltról beszélünk Rebeka esetében.

Most a Zsidó Nyári Fesztiválra nyerhetsz jegyeket a Facebook oldalunkon!


www.footsiebabes.com

Érdekes, hogy minden valóságshow-ban egészen véletlenül több pornós múlttal vagy jelennel bíró szereplő is felbukkan. Már-már elgondolkodtató, hogy vajon direkt így castingolják őket? Aki erotikus munkás, az érdekesebb lehet? Több mindent bevállal? Beki az Aranyparton eddig csak Nikivel csókolózott, de nem titkolt vágya behálózni Levit, a jászkarajenői focistát, aki nem mellesleg boldog párkapcsolatban él. Vajon Beki beveti tapasztalatait és profiként esik majd neki a mit sem sejtő focistának?


Őrült bulit tartottak az Aranypart szépfiúihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110830-sztar-musor-celeb-a-trio-orult-bulija.html Botrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.html Kivillanó bugyik és hatalmas mellek az Aranypart nyitó bulijánhttp://www.life.hu/life/galeria/20110826-kivillano-bugyik-es-hatalmas-mellek-a-viasat3-aranypart-nyito.html Összejöttek az Aranyparton: Ada és Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/20110826-osszejottek-az-aranyparton-ada-es-adam.html Szerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.html Viasat3: Elkezdődött az Aranyparthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-elkezdodott-az-aranypart-a-viasat-3-uj-oszi-realityje.html Éden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.html