Hosszú heteken át tartó kitartó ostrom és egy átmulatott éjszaka után Ádám végre ágyba vitte Adát. A légyottnak végül az vetett véget, hogy a lánynak elfáradt a szája az orális szextől.


Az Aranypart hétfő esti epizódjában ismét részegen szexelt Ádám. A tetovált csajmágnes ezúttal Adával gyűrte össze a lepedőt. "Nem emlékszem pontosan, hogy mi is történt köztünk aznap éjjel, csak annyi maradt meg, hogy olyan sokáig szaxiztam Ádámon, hogy teljesen elfáradt a szám, így be sem fejeztük a dolgot." - próbálta felidézni a forró perceket Ada, akihez hasonlóan alkalmi ágyasa emlékei is homályosak a rögtönzött pásztoróráról.Fotó: Szabó Balázs [origo]"Egy igazi álmom teljesült be azzal, hogy lefeküdhettem Adával. Már az első találkozásunkkor sejtettem, hogy előbb-utóbb beadja a derekát és az enyém lesz. Csak az a bajom, hogy ugyanúgy, mint amikor Nikit tettem magamévá, úgy Adánál sem voltam képben az első alkalomnál.
Nem emlékszem rá pontosan, hogy mi történt valójában, szerencsére még párszor megismételtük utána az akciót, a többi együttlétünk eléggé rendben volt."
- magyarázta büszkén Ádám, aki a forgatás befejezése után, feladva saját elveit, még párkapcsolatba is bonyolódott Adával.  "Miután visszajöttünk a Balatonról még egy párt alkottunk nagyjából egy hétig, de annyira gyerekesen viselkedett az állandó féltékenykedéseivel, hogy szakítanunk kellett. Azóta nem is beszélünk egymással" - vallotta be a részeges skalpvadász, aki emlékezetfrissítés gyanánt gyakran nézegeti magát a tévében. ,,Vissza szoktam nézni magam, elégedett is vagyok eddig, csak akkor szoktam elcsodálkozni, amikor mattrészegen látom viszont magam. Furcsa látni, hogy mennyire más vagyok ittasan." - magyarázta Ádám.
VV5: Máris összebalhéztak a villalakók egymássalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-valovilag-5-mar-az-elso-nap-osszebalheztak-a-villalakok-.html Ingyen pia és Hajas Laci győzelem a Vágta sztárfutamánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110919-nemzeti-vagta-ahol-minden-celeb-ingyen-ihatott-hajas-laci.html Dívát csókolt Dr. Househttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110919-divat-csokolt-dr-house.html Nacsa Olivér titkolja esküvőjét, és unja Bagi Ivánthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110919-nacsa-oliver-titkolja-eskuvojet-szerelmevel-es-unja-mar-bagi-ivant.html VV5: Rettegjetek plázacicák! A gyilkos tekintetű Annamari a hetedik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110918-vv5-annamaria-csatlakozott-a-villalakokhoz.html