Kedden már dupla részekkel erősített a Viasat 3 realityje, nem is akárhogy. Már reggel attól volt hangos a bulvársajtó, hogy Ada szájzárat kapott az Ádámnak adott oboaszóló miatt, de az egymást követő részek még sok meglepetést tartogattak. Na, csak nem beindult az Aranypart?

Viasat3


A kínos szaxi

Ada és Ádám régóta flörtölnek, aztán hol arra jutnak, hogy utálják egymást, hol elgyengülnek, és szerelmesen nézik a másikat. Igen, igen, nézik, mert eddig nem vitték túlzásba az intim pillanatokat: egyszer csókolóztak a Balaton-parton, a következő kontakt pedig a "volt is, meg nem is" szaxofonjáték volt. Most viszont szakítottak a szendeséggel, egy buli után a részeg Ádám besomfordált Ada szobájába, bebújt az ágyba, és tette, amit tennie kellett. A dolog pikantériája, hogy Ada eddig nyávogva lökte félre az ittas fiút, hogy "Neee máár Ádám, töök rééészeg vaagy!" - de most, hogy ő is bekarmolt kicsit, azonnal szabad volt a pálya. Elég álszent viselkedés, vagy csak így, piásan tudott felengedni? A lényeg, hogy Ádám másnap diadalittasan mesélte el a kalandját Levinek, és szerinte minden pózon végigmentek. Mi ebből vajmi keveset láttunk - hála a szemérmes szerkesztőknek. De ugye BB Évi és Renátó óta a reality-szex már nem akkora produkció. Adáék pásztorórájának vesztese mégis Ádi volt, mivel a nagy mennyiségű alkohol miatt képtelen volt az ügy végére járni. Ezt a férfiaknál néha előforduló dolgot később Ada és Meli annak tudta be, hogy a kék szemű impotens. Hát, lányok, ezt sürgősen meg kell guglizni, mert keveritek a szezont a fazonnal. Ezek után joggal hihetnénk, hogy Adának nem a szája fáradt el, hanem az orra szenvedett maradandó sérüléseket.

 Viasat3

Gábor és Niki újra egymásra találtak

A fiatalok két héttel ezelőtt még úgy gondolták, működni fog a szeretői viszony, ám a csókkirálynő az egyik buli alkalmával inkább egy marcona kidobóemberrel múlatta az időt, nem Gáborral. Erre az Alfahím bedühödött, és nem locsolgatta tovább Niki virágait. A Gábornak rendezett szülinapi buli előkészületeit (semmi sem történt) csak a szülinapos távollétében tudták megbeszélni a srácok, így a fiút elküldték Nikivel, aki vitorlázni vitte az ünnepeltet. Volt pezsgő, Balaton, nyálas vágások, és persze csók is, Titanic módra, a hajó orrában. Meglepő volt, hogy Niki végre többnyire kulturáltan tette mindezt.

 

Csókok és szex a WC-ben

Gábor bulija igazán jól sikerült. Folyt a pia, eljöttek a barátok (apropó, a háttérben felfedeztük a VV5 egyik lehetséges skalpvadászát, Márkót is!), és jól megünnepelték Gábort. Természetesen a torta és a fényképnézegetés után nagy bulit csaptak, ahol csókok csattantak, és Pista tomboló hormonjai is lenyugodtak kicsit. Niki, aki délután még romantikus hajókázásra vitte Gábort, virágról virágra szállt, Beki is csőrözgetett egy ismeretlennel, Ada a fenekét mutogatta bőszen, de a legnagyobbat mégis István durrantotta: a WC-ben gyorsan kielégítette szükségleteit egy lánnyal. Sőt, mindezt egy leszbikus hölggyel tette, amit szerinte nem bánt meg a lány, hiszen adott neki keményen. Pista, Pista, ez már kijárt neked!Aranypart Ada szája elfáradt a szaxizástól (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-aranypart-ada-szaja-elfaradt.html Aranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.html Orgia lett az aranypartos srácok hétvégi bulijábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-az-aranypartos-sracok-kecskemeti-amokfutasa.html Bevadultak az aranypartos lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-bevadultak-olbeultek-es-vonaglottak-az-aranypartos-lanyok.html