ÖsszeEsküvők-botrány! Ircsi nekiment Évának

balhé Peller Mariann ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow Till Attila botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ÖsszeEsküvőkben hatalmas perpatvart generált az "Ircsi show", melynek témája Niko volt.

Egy vita során vetődött fel a kérdés, hogy Niko belenyalt-e a múltkor Ricsi szájába. Éva megszólítva érezte magát, főleg, miután "kebelbarátnője", Ircsi azt mondta, hogy csak annak lehet belenyalni a szájába, aki ezt engedi, netán akarja is. Éva ezt cáfolta, majd odasomfordált Ircsihez, mellékuporodott, és egy óvatlan pillanatban végignyalta Ircsi száját. Bummm. Ircsi harapófogó módozatban megragadta Éva csuklóját, és saját testtömegét használva lendületből nekitámasztotta a falnak. "Most szétkaplak!" - mondta.



Renike mint testőr, kettejük közé állt, majd jöttek a többiek is szétválasztani őket. A versenyzők nehezen türtőztették magukat, megkezdődött a verbális erőfitogtatás. "Mit képzelsz te, meghazudtolod a fiamat?" - kérdezte Éva. Ezután Ircsi újra támadásba lendült: "Akkor ezt most játsszuk le végig!" A lányok és Ági nyugtatták: "Ircsi, kizárnak, ha nem higgadsz le!" Renike és Móni egymást túlkiabálva üvöltöztek Ircsivel. Ircsi nem hagyta magát: "Móni, te pont ne dumálj, mert az se igaz, amit kérdezel!" - zengett a rezidencia Csoki anyjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.