Péter teljesen beleszeretett Veronikába, akivel állandóan csókolgatják egymást. Látványos enyelgésük már nemcsak Verának szúrja a szemét, hanem a tanároknak is.


Péternek sikerült visszacsábítania Veronikát az ágyába éjszakára. Pufi a paplan alatt azzal szédítette Cristofel exét, hogy a villában töltött idő alatt akkor volt a legszomorúbb, amikor a lány a lábai előtt aludt a szőnyegen. Néhány szerelmes filmből lopott idióta közhellyel pillanatok alatt elszédítette a kacsalányt, így gyorsan szabad kezet kapott egy kis testközépi matatásra. A szolid petting elérte a hatását: Veronika kivirult arccal állította, hogy jól indult a napja amiatt, hogy Péter oldalán hálhatott.

Előbb Peti, majd Attila hozta ki a sodrából a töritanárt, de szerencsére kicsöngettek, mielőtt az idős oktató még jobban felhúzhatta volna magát. Attila megint Tujának szólította Csabit, aki annyira megsértődött a sokadszori sértegetésen, hogy megkérte a kötekedőt, soha többé ne szóljanak egymáshoz. Peti az éjszakai laza előjátéktól annyira beindult, hogy a hátsó pad jótékony takarásában csókolgatta és ölelgette Veronikát. Ez már a magyartanárnál is kiverte a biztosítékot, és ennek hangot is adott. Pétert egyáltalán nem érdekelték a tanár szavai, kedvesen visszabeszélt neki, majd folytatta a csókosztogatást. A látványos és hangos összebújások nemcsak a tanárokat, hanem Kingát és Verát is idegesítették. Ez utóbbi szerint ha ebben a tempóban folytatják, akkor Pufi  napokon belül szexelni fog a kacsalánnyal, vagyis ahogy ő fogalmazott "kicsárázza".
Gergő illemtanórán beszólt Annamarinak, aki annyira berágott ezen, hogy beolvasott a sittesnek, és egy bocsánatkérést próbált kikönyörögni magának. Sikertelenül. Veronika és Peti kettőig nem látott a másnaposságtól, ezért az ágyban próbálták átvészelni az énekórát, de az oktató kitessékelte őket a nappaliba. A szerelmesek után Attila is felpaprikázta az énektanárt, de az udvaron gyorsan lerendezték a vitát. Vera nem rejtette véka alá, hogy egyre jobban idegesíti az, hogy az összeférhetetlen állandóan botrányt okoz.
Fecóka hatalmas kreativitását megcsillogtatva az előző szériából lopott ötlet alapján telenyomta diáktársai és a saját tanszereit is mézzel, tejszínhabbal és egyéb konyhai alapanyagokkal. Miután mindenki jól felháborodott azon, hogy használhatatlanná váltak az amúgy is alig használt taneszközek, azt kezdték el találgatni, hogy ki követhette el a diákcsínyeket. Péterék Veronikát gyanúsították meg a cuccok tönkretételével. A köztük kialakult végtelennek tűnő vita miatt lelkiismeret-furdalása támadt Fecónak, ezért bevallotta tettét. Attiláék büntetésből megdögönyözték.
A nebulók osztálykirándulásra mentek az udvarra. A tábortűznél Csabi ismét Eric Claptonnak hitte magát, és régen használt gitárjának húrjait masszírozgatta. Seherezádé túl sokat sugdolózott mostanában, ezért büntetésből egy mályva árnyalatú megafont erősítettek a kezére, ami egyébként pont passzolt a hasonló színű sapkájához. A többség remekül érezte magát a kiruccanáson, csak Kinga, Vera és Fecó ült fancsali képpel a nappaliban.
 

VV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-vv5-eszter-lett-a-vedett-attila-es-feco-csunyan-osszeveszett.html VV5: Szabályszegés a villában - Súlyos következményei is lehetnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111122-vv5-szabalyszeges-a-villaban-sulyos-kovetkezmenyei-is-lehetnek.html VV5: A szerkesztők levélben értesítették Kingát és Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111121-vv5-veronika-nem-szerelmes-peterbe.html VV5: Eszter ki nem állhatja Kingát, ám szívesen lefeküdne Attilával - Shadi kiesetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111120-vv5-parbaj.html VV5: Csaba olyat mutatott, amit eddig még soha! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-shadi-maga-alatt-vagja-a-fat.html Felvágta ereit a VV5 játékosahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-felvagta-ereit-a-vv5-osszeferhetetlen-jatekosa-attila.html