Erotikus fotózáson vett részt Veronika és Seherezádé a nappaliban, ami annyira rosszulesett Kingának, hogy a nyugiszobában toporzékolt bánatában. Megkezdődtek a bokszedzések, Vera sokadszorra is nekitámadt Veronikának.


Pantl Péter egy kisebb csapattal toppant be a villa udvarára, hogy lefotózza a stábjával Seherezádét és Veronikát egy férfimagazin címlapjára, és a lányok bizony nem szemérmeskedtek, meztelen cicivel pózoltak a kamerának.Ezalatt Kinga a nyugiszobában hisztizett, mint egy négyéves kislány, mert neki is régi álma ledobni a textilt ország-világ előtt, de tíz kiló fölösleggel maximum egy diétamagazin címlapján tudja elképzelni magát. Szomorúságát csak tetézte, hogy Seher az utóbbi időben többször is megalázta narancsbőre miatt. A nézők megszavazták, hogy Attila és Csaba végig részt vehet a fotózkodáson, de az összeférhetetlen Attila számára már semmi újat nem tudtak mutatni a szilikonos csajok. Először kifejtette Csabának, hogy még így, 10 kiló túlsúllyal is inkább Kingán legeltetné szívesen a szemeit, aztán unalmában elaludt a kanapén. Még meg sem kezdődtek a bokszedzések, a villalakók már azt tervezgették, hogy ki-ki ellen venné fel a kesztyűt. Az álmodozásukat egy idő után kénytelenek voltak felfüggeszteni, mert megérkeztek a felkészítő bokszedzők. Köztük volt Bunyós Pityu is, akinek hatalmas termetétől annyira ledöbbent Attila, hogy megfogadta: a felkészülési idő alatt nem kóstolgatja a mulatós verekedőt.

Az újdonsült bokszolópalánták a házi lakógyűlés során megnevezték, hogy kit küldenének padlóra egy-két jól bevitt ökölcsapással. Kiderült, hogy Gergő Attila fejébe szeretne beleverni, akárcsak Csaba és Fecó. Az összeférhetetlen primitívnek nevezte az ő skalpjára vadászó fiúkat, ezen pedig felhúzta magát az alfahím, de egyelőre nem csattant el pofon. Vera annyira megtáltosodott az egyórás edzéstől, hogy egyből Pétert szúrta ki magának, s kijelentette, hogy vele akar verekedni a szorítóban. Seher Kingának, Veronika pedig Verának szeretné átépíteni a személyleírását. Attila Gergőnek és Fecónak húzna be leginkább, de sokkal jobban örülne, ha verbálisan alázhatná meg lakótársait.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

A verbális bokszmeccsen Vera és Veronika szembekerült egymással, ahol a pornós kifejtette druszájának, hogy miért tartja őt Ribizli Gizinek. A kacsalány az erkölcsét ért támadást azzal próbálta hárítani, hogy Vera is csinált ezt-azt Petivel a takaró alatt, de mégsem árulta el konkrétan, hogy mégis mire gondol. A cicaharc után Péter megbánta, hogy kibeszélte az érzékeny lelkű lányt a háta mögött, akárcsak azt, hogy megbízott Alekosz exében, aki egyre jobban elmarja magától.

VV5: Annamari elhagyta a villáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111128-vv5-annamari-elhagyta-a-villat.html A VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.html VV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-veronika-megalazta-petert-a-tobbiek-elott-senkit-nem.html VV5: Péter egyre szerelmesebb Veronikábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-peter-egyre-szerelmesebb-veronikaba.html VV5: Attila nyugodt szívvel lenyúlt ezt-azt a büfébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111124-vv5-peter-elsirta-magat-veronika-miatt.html VV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-vv5-eszter-lett-a-vedett-attila-es-feco-csunyan-osszeveszett.html VV5: Szabályszegés a villában - Súlyos következményei is lehetnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111122-vv5-szabalyszeges-a-villaban-sulyos-kovetkezmenyei-is-lehetnek.html VV5: Shadi mocskolja Pétert és éttermet nyitnahttp://www.life.hu/legykepben/20111122-valovilag-5-shadi-gyrosban-utazna.html