Balesetet szenvedett a népszerű énekes

baleset Varga Viktor gipsz Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik sztárjának néhány hónappal ezelőtt volt egy szemműtétje, most pedig mindkét csuklóját be kellett gipszelni.

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!


"Apukámtól előbb megkaptam az egyik karácsonyi ajándékomat, egy korcsolyát. Rögtön el is mentem kipróbálni. Egy forgást szerettem volna bemutatni a barátaimnak, de úgy érkeztem a jégre, hogy mindkét csuklómnál reccsenést hallottam, és iszonyatos fájdalmat éreztem""Igencsak megnehezítette az ünnepeket ez a baleset. Szerencse, hogy a barátnőm, Linda mindenben segített. Az evés volt a legnehezebb. Fakanalat csúsztattam a gipsz alá, úgy próbáltam enni"



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A Csillag születik felfedezettje néhány nap múlva Thomas Anders előtt lép fel, és meg kell oldania a színpadi megjelenést. "Tudom, nem kellene, de leszedtem a gipszet. Az egyik kezemen most egy műanyag merevítő, a másikon fásli van. Nem bírtam, képtelen voltam bármit is magam csinálni, fürdeni, enni, írni. Persze fáj még, és óvatosan bánok vele, de nem szeretném, hogy életem eddigi legfontosabb fellépésén a begipszelt kezem vonja el a figyelmemet" - vallotta be Viktor a Blikknek.

A fiatal fiút nem először érte baleset: "Nemrég egy 1960-ban készített motor felújításán dolgoztam, amikor a drótkefe egy darabja a szemembe ment. Fél centi mélyen szúródott a szaruhártyámba, félórás műtéttel távolították el. De törtem már csontomat motorozás és görkorizás közben is. Imádom az extrém sportokat, inkább kipróbálok mindent, a kockázatok ellenére is, mint hogy ne éljek" - mondta Viktor.

Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.