VV5: Eszter nagyot csalódott Attilában

VV5 kihívás Való Világ 5 játék Való Világ sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszter berágott, mert Attila meggondolta magát, és mégsem szeretné, hogy vasárnap rá kerüljön a lila kendő. Az esti kocsmázáson pedig furcsa vallomás hangzott el Csaba szájából.









Egymás tulajdonságait értékelték a lakók egy tízes skálán. Attiláról mindenkinek kettős véleménye volt: a poénos arcát csípik, de a kötekedő oldala idegesíti a többséget. Eszter szerint Kinga uralkodó típus, de a cselszövő cáfolta ezt. Azt is kikérte magának, hogy Seher napraforgónak tartja. Attila és Kinga jófej és szarfej kategóriába sorolta a többieket, de Csabát így se tudták hova tenni, mert a középutat járja, így nullát érdemelt.

Tipp! Menyasszonyi ruhák! Kattints a galériáért!









Estére egy minikocsmát állítottak fel a nappaliban, aminek Vera volt a pultosa. Táncoltak, énekeltek, és a buli hevében Csabi majdhogynem szerelmet vallot Seherezádénak. Sőt, egy pillanatig azt hittük, meg is csókolja a lányt.
A piálgatás után Kinga, Fecó és Csaba a közelgő kiválasztásról beszélgetett, míg a többi lány az udvaron tette ugyanezt. Az ügyvédnő kiterítette a lapjait és elárulta, hogy Csabira vagy Attilára teszi a jelét. Miután alaposan kitárgyalták a témát, Attila benyögte, hogy megváltoztatta az előző napi tervét, és mégsem akar párbajra menni. Eszter csalódva hallgatta a fiú mondatait, szerinte az összeférhetetlen megijedt a párbajtól.

Tipp! A kétéves Boti az életéért küzd. Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.