A ValóVilág 4 nagyszájú törtetője élő adásban kezdte el szapulni VV Verát, és belekötött a riportalanyokba. Kutyája pedig a stúdióba piszkított, így nem csoda, hogy Baukó Évát kitiltották a BeleValó című műsorból.

VV Éva szerda este kissé emelkedett hangulatban jelent meg a Cool TV stúdiójában, mivel meghívást kapott a ValóVilág éjszakai kísérőműsorába, a BeleValóVilágba, melynek éppen VV Olivér volt a műsorvezetője. A nézőknek az volt az érzése, mintha a VV 4 egykori törtetője bódult állapotban lenne. Beszéde széteső, mozdulatai koordinálatlanok voltak, a mássalhangzóknál pedig nyál fröccsent a szájából.

rtlklub.sajtoklub.tv


Éva a nyelvét sem tudta fékezni, többször elkáromkodta magát az élő műsorban, Vera nővérével pedig közölte, hogy utálja a vasárnap párbajozó lányt. Pedig a hírek szerint a szőkeséget a műsor előtt figyelmeztették, hogy tisztelettel beszéljen a betelefonálókkal, és Vera nővére előtt lehetőleg ne hozakodjon elő az érzékeny lelkű lány pornófilmjével, mert nem az lesz a téma. Évának azonban hiába beszéltek. Olivér kétségbeesetten próbálta kézben tartani az adást, de a szőkeség miatt majdnem botrányba fulladt. Egy idő után egyértelmű volt, hogy nem boldogulnak a lánnyal, így még a műsor vége előtt elköszöntek tőle. Éva ezzel örökre kiírta magát a ValóVilág kísérőműsorából.

"Mivel nem volt megfelelő Éva viselkedése, ezért többet nem hívják vendégnek a BeleValó című műsorba" - tájékoztatta szűkszavúan a Borsot a csatorna sajtóosztálya.

 

A szőkeség nem lepődött meg, amikor megtudta, hogy végleg kitiltották a show-ból.

"Igen, hallottam, hogy nem mehetek többé a BeleValóba, de ennyi. Elfogadom" - reagált kurtán és meglehetősen közömbösen a hajdani villalakó, aki a Bors újságírójának kérdésére hozzátette: nem szomorú a kitiltás miatt, sőt nem is érdekli. Vagyis hasonlóan reagált, mint kiskutyája a Cool TV-ben, amikor - gazdája egyik zavaros okfejtése közben - élő adásban a stúdió szőnyegére piszkított.

Remegett és nem tudott beszélni a színésznő, amikor barátai mentőt hívtak hozzáhttp://www.life.hu/legykepben/20120127-demi-moore-komoly-krizisben-van-a-sztar.html VV5: Csaba nem bírja tovább nézni Fecó behódolásáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120127-vv5-csaba-nem-birja-tovabb-nezni-feco-behodolasat.html Clooney és Pitt is harcba indul az Oscar-díjérthttp://www.life.hu/legykepben/20120125-oscar-jelolesek-2012ben.html Szexből él a VV egykori sztárja (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120125-valovilag-szexbol-el-a-vv-egykori-sztarja-szandika.html Kopasz lett a Szex és New York színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120125-kopasz-lett-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia-nixon.html Seal: "Lehet, hogy örökké viselem a jegygyűrűmet!"http://www.life.hu/legykepben/20120124-seal-meselt-a-valasarol-heidi-klummal.html VV5: Seherezádé Kinga bugyijai közt matatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-seherezade-kinga-bugyijai-kozt-matatott-a-szekrenyben.html Ledöbbent a hír hallatán a TV2 egykori sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20120123-megasztar-sokkot-kapott-a-hir-hallatan-a-tv2-egykori-sztarja.html 10 évesen nyugdíjba vonul a hollywoodi sztár - Oscar-jelöléssel búcsúzikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120127-10-evesen-nyugdijba-vonul-a-hollywoodi-sztar-oscarjelolessel-bucsuzik.html Egyszerűen elbűvölő a 36 éves magyar sztár kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120127-egyszeruen-elbuvolo-a-36-eves-magyar-sztar-kislanya.html