Búcsúzik a világ Whitney Houstontól - Kövesd élőben az énekesnő utolsó útját!

temetés internet élő közvetítés Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston temetését élőben közvetítik az interneten.

Búcsúzik a világ Whitney Houstontól - az énekesnőt ma temetik, a szertartás nem nyilvános. A rajongók azonban élőben követhetik a temetést az interneten keresztül - jelentették be tegnap. A ceremónia közvetítésének jogát az Associated Press szerezte meg.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Kattints a képre a galériáért!

A tragikus hirtelenséggel múlt héten elhunyt 48 éves színésznőt a New Jersey-ben található New Hope baptista templomban búcsúztatják ma, ahol az énekesnő gyermekként gyakran énekelt. Végső nyughelye a New Jersey-beli Westfieldben található Fair View temetőben lesz.

A szertartásra lapinformációk szerint meghívták a Több mint testőr című filmben az énekesnő testőrét játszó Kevin Costnert és Oprah Winfrey-t is, a búcsúztatást pedig Marvin Winans gospelénekes vezeti majd. A temetésen jelen lesz többek között Alicia Keys, Aretha Franklin és Stevie Wonder is.

Whitney Houston 48 évesen, múlt szombaton hunyt el az egyik Beverly Hills-i szállodában. Halálát az eddigi információk szerint gyógyszerek és alkohol keveréke okozta, de hivatalos jelentés csak később várható.

A temetés helyi idő szerint február 18-án, délután 6 órakor kezdődik, magyar idő szerint február 18-án éjfélkor. Aki szeretné, itt követheti élőben a szertartást: Livestream.com/aplive.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.