Teljesen meztelenül pózolt az állapotos sztár egy magazin címlapján - fotó

címlap meztelen Jessica Simpson énekesnő állapotos kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson is beállt azok közé a várandós anyukák közé, akik nagy pocakkal, meztelenül fotóztatják magukat.

Annak idején, 1991-ben Demi Moore nyitotta a sort a Vanity Fair címlapján, most pedig Jessica az aktuális "meztelenkedő kismama". A harmincegy éves sztár hamarosan szül, de előbb még az egyik legnevesebb divatlap címlapján pózol anyaszült meztelenül, hatalmas pocakkal.

Forrás: www.elle.com
Forrás: www.elle.com

Még több kép Jessicáról galériánkban. Kattints a képre!

De ez nem az egyetlen friss hír Jessicával kapcsolatban - a sztár elkotyogta, hogy kislánya lesz! Sőt, a sztáranyuka és kedvese már a lányneveken is gondolkodnak - legújabb kedvenceik a Maple vagy az Apple nevek. "Már biztosak vagyunk a névben, ami nem lesz sokkoló, az tuti. Nem mi találtuk ki a nevet, egy egyszerű szót választottunk csak" - vallotta a sztár, aki azt is elárulta, mi okozott számára nehézséget a terhesség alatt: "Nem ihatok Scotch-ot és a kedvenc koktéljaimat. Ez nekem nem könnyű! Most, hogy állapotos vagyok, jobban kell figyelnem dolgokra, így jelenleg a víz a kedvencem" - viccelődött nemrég Jess.

Tipp! Még mindig csúcsformában a 42 éves szexi modell. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.