Nyomorognia kell az ismert magyar énekesnek anyagi gondjai miatt

balhé nyomor család Takáts Tamás fellépés pénztelenség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takáts Tamás és felesége egyre nehezebben bírják a nyomást, azért volt köztük a sok balhé.

Takáts Tamás bluesénekes elárulta, a mindennapi megélhetéséért vív egyre elkeseredettebb csatát, és már a rezsiköltség és a napi betevőre való előteremtése is komoly gondot okoz a családnak. Takáts Tamás és felesége között az utóbbi években sok volt a balhé, az egyik nézeteltérésük után az egykori Karthago énekese maga mesélte a Blikknek, hogy a vita hevében odáig fajultak a dolgok, hogy torkon ragadta a neje.

Fotó: Szabó Pál [origo]
Fotó: Szabó Pál [origo]


Nemrég azonban kiderült, Takátsnak és feleségének igazából soha nem egymással volt baja, más oka van annak, hogy időről időre válságba jut a kapcsolat. "Feleannyi fellépésem van, mint néhány éve volt. De nem csak ez a baj. A feleségem régen a kereskedelemben dolgozott, de már hat éve nem talál munkát. Feleannyi pénzből, egyedül kell eltartanom a családomat. Ettől csak megzakkanni lehet. Kétségtelen, hogy voltak ordítozások. Ennek az az oka, hogy egyre nehezebben bírjuk a ránk nehezedő nyomást. Meghúztuk a nadrágszíjat. Nem költekezünk, spórolunk, ahol tudunk. Kocsit, ha akarnánk sem tudnánk fenntartani. BKV-val járunk. Három éve nem voltunk nyaralni, nagy a valószínűsége, hogy idén sem megyünk sehova. Örülök, ha a rezsit és a mindennapi szükségletre valót elő tudom teremteni" - vallotta az énekes a Blikknek.

Takáts Tamásnak a felesége és a hétéves kislánya, Luca Eszter mellett az előző házasságából született fiairól is gondoskodnia kell. "A volt feleségem lakberendező, és hál' istennek jól keres. Baráti kapcsolatban maradtunk. Nagyon megértő. Megbeszéltük, hogy amikor van pénzem, akkor fizetek. Elkezdtem éneket tanítani, hogy pluszpénzünk legyen. A feleségem pedig lement a szüleihez egy hétre a lányommal Pécsre. Muszáj, hogy feltöltődjön és kipihenje magát" - tette hozzá a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.