tehetségkutató Megasztár 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Végzetes vonzerő tematikájú dalok hétvégéjén Horváth Istvánnak tört össze az álma. Mai teljesítményével nemcsak a zsűri volt elégedetlen, hanem a nézők is, ezért hazaküldték a megszeppent fiút.

Tipp! Vadállatok közé ugrottak a népszerű műsorvezetők! Kattints a galériáért!


A Megasztár 6 még játékban lévő tíz dalnoka ezúttal a Végzetes vonzerő témáját érintő dalokkal indult harcba a továbbjutásért és a nézettségi statisztikák feljavításáért. Pulai Tímea Rihanna legutóbbi, We Found Love slágerével indította az estet. Szegény égimeszelő lány hiába énekelt szuperül, úgy tűnt, Bereczkiéket újfent ez érdekelte a legkevésbé, mert még mindig találtak témát Timi átlagon felüli magasságában.

A laza stílus volt a nyerő

Farkas Jenser Balázs Joe Cocker You Can Leave Your Hat On dalával nyomult a színpadon. Magabiztos lelkesedésében még a mikrofont is elejtette dalolás közben, de profikat megszégyenítő módon simán megoldotta a váratlan bakit. Ezzel a laza stílusával azonnal megnyerte magának a zsűrit, akik nem mellesleg a hangjától is el voltak ájulva.

Nagy Kristóf Bozont végre háttérbe szorította bohém énjét és Santana Smooth-jával a komolyabb oldalát is megmutathatta. Bochkor szerint macsóként viselkedett a színpadon, Mester Tomi pedig egyenesen Majka sokoldalúságát emlegette a pilisi fiú tehetségével kapcsolatban.

Bihar Roland édesapja kedvenc zenekara, a Rolling Stones Satisfaction című dalával rukkolt elő. Mester Tomi szerint az előadásmódjával szentségtörést követett el, mert még azt sem tudta eldönteni, hogy komoly rockelőadónak vagy tinisztárnak pozicionálja magát a színpadon. A kemény kritikák ellenére az eddigiek közül ezt a produkciót tartották a legösszeszedettebbnek.

Falusi Mariannt kenyérre kenték

Szakos Andrea Alicia Keys Fallin' című slágerét formálta át saját stílusára óriási átéléssel. Falusi Mariann ennél a produkciónál szenvedélyesebbet még nem hallott a Megasztárban, amivel Szinetár Dóráné is egyetértett. Mester Tomi pedig azon filozofálgatott, hogy Liza Minnellire vagy a fiatalkori Cserháti Zsuzsára emlékeztette jobban Andrea megjelenése.

Horváth István számára rossz választás volt az Apologize, mert a zsűritől csak a savat kapta szegény fiú. Bereczki szerint annyira gyenge volt a nóta, hogy István továbbjutását inkább a nézők szavazataira bízta.

Radics Gigi ma este Beyoncé egyik dalán keresztül mutatta be, hogy milyen hangokat rejt a torka. Bereczki Zoli zseniálisnak tartotta a hallottakat, majd hosszú perceken át azért rimánkodott, hogy ne unják meg a nézők Gigi előadásmódját. Bochkor pedig csak annyit fűzött hozzá, hogy ne fogadja meg mindenki jó tanácsát a salgótarjáni pacsirta.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!


Tánctudás volt, énektudás kevésbé

Az LMFAO Party Rock Anthem című bugyuta világslágerének nagyjából csak poén szinten van némi köze a végzetes vonzerőhöz, talán pont ebből a megfontolásból kapta ezt a számot Burges Benjamin. Az eredeti dal szinte a felismerhetetlenségig átkomponált alapjaira előadott show Mester Tomiékat sem győzte meg egyáltalán, valójában most jöttek rá, hogy az amerikai fiút szinte még nem is nagyon hallották énekelni, mert mindig a táncával tereli el a figyelmet.

Talán Attila a Mr. Big Wild World című nyáltengerével villantotta meg az érzelmes oldalát. Bochkoréknak egyszerűen úgy tetszett az egész, ahogy volt, nem nagyon mentek bele a részletek elemzésébe, inkább maguk is a refrént dúdolgatták.

Nagy Adri végre nemcsak a hangterjedelmének szélesebb skáláját mutathatta be a Sweet Dreams eléneklésével, hanem még bomba alakját is a megaszexi csipkeszerkójában. Bochkorék szerint nemcsak a ruci, hanem a dal is testhezálló volt, bár felfedeztek néhány hiányosságot Adri énektudását illetően.

Az első körben leállított szavazás után Nagy Kristóf Bozont, Horváth István és Bihar Roland került a veszélyzónába. Kasza Tibi haknija után Nagy Kristóf Bozontnak állt a zászló. A másik két fiú halálra sápadt arccal hallgatta végig, ahogy a zsűri tagjai róluk tanácskoztak, Bochkor Gábor végül Bihar Rolandnak adta meg az esélyt, hogy tovább harcoljon az év hangja elismerésért.

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.