Vajon kik azok a férfiak Hollywoodban, akik a legtöbb nőt a méretes férfiasságukkal nyűgözik le? Íme a legszerencsésebb sztárok az álomgyárban.

Michael Fassbender és az ő szerszáma elég sok dícséretet kapott az utóbbi hetekben: a színész kolléganője, Charlize Theron például le volt nyűgözve Michael méreteitől, és az egyik legnagyobb emberjogi szervezet gáláján hosszasan méltatta a színészt és annak híressé vált szervét - írja a Blikk.

AFP
Michael Fassbender
Fassbender egyik új filmjében egy szexfüggőt alakít, így látni a nemi szervét, méretei pedig sokak elismerését kivívták. A világsztár mellett Jared Leto-nak sem kell szégyenykeznie: a felnőtt filmek egyik sztárja Corina Taylor igen elismerően beszélt a színészről. Szerinte a zenész-színész és farka titkos tehetség. "Pornó karrieremben Jaredé volt a legnagyobb, amivel dolgoznom kellett. Ha egyszer elveszíti a főállását, biztos talál munkát egy másfajta filmiparban." - nyilatkozta Corina. 

AFP
Daniel Craig
A hollywoodi pletykák szerint James Bond aktuális megformálója, Daniel Craig sem panaszkodhat, sőt, Michelle Williams új kedvese, Jason Segel is büszke lehet méreteire.