Csütörtökön este bombaként robbant a hír: a ValóVilág 5 csődöre eszméletlenre verte egykori párját, Veronikát, akit kórházba szállítottak - a lány azonban néhány óra múlva saját felelősségére távozott az intézményből. Cristofelt a Life.hu még az atrocitást követő éjszaka szólaltatta meg.


"Cristofel brutálisan bántalmazta a lányomat. Ököllel ütötte, orrba verte, a földre rántotta, fojtogatta és kést szegezett a torkának. Azt mondta, ha szólni mer a rendőrségnek, kinyírja. Ezek után lefejezte a kedvenc plüssállatát" - mesélte a Fókusznak telefonon VV Veronika édesanyja, aki azt is elmondta, lányát, aki az eszméletét is elvesztette, mentővel szállították kórházba.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


VV Veronika édesanyját a Life.hu munkatársa is elérte telefonon, és bár nyilatkozni nem szeretett volna, elárulta, hogy lányát biztosan nem engedik ki az elkövetkezendő napokban az egészségügyi intézményből. Az állítólagos támadót, Cristofelt a Life.hu a verést követő este a belvárosban érte utol, és kameránk előtt részletesen mesélt kettejük konfliktusáról, a bántalmazásról, és arról is, mik lehetnek a lehetséges okok, amiért a kapcsolatuk ilyen viharokat élt meg, és a jelek szerint végleg zátonyra futott. A kubai megdöbbentő részletességgel beszélt a verésről, de azt sem titkolta, ha teheti, minél előbb meglátogatná Veronikát a kórházban.

Veronika megszólalt

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Veronika már pénteken elhagyta a kórházat. A Bors a kórház lépcsőházában kapta el Veronikát:

"Cris csúnyán megvert, utána pedig azt mondta, megöl, ha szólni merek a rendőrségnek. Aztán írt egy üzenetet is: nem ajánlja, hogy szóljak bárkinek az esetről" - nyilatkozta a lány a lapnak, aki azt is bevallotta, először félt a fiútól, de hamar rájött, csak akkor lesz vége a rémálomnak, ha mindenki megtudja, milyen ember is Cristofel, ezért fordult végül a nyilvánossághoz.

"A történtek ellenére talán még mindig szeretem" - ismerte be érzéseit is a VV5 egykori szereplője, aki ugyanakkor úgy véli, így akkor sem bánhat vele senki.

"Cris szerintem megbolondult. Veszekedtünk, és mint az utóbbi időben többször, egyre agresszívabb lett. Elborult az agya".
Bár Veronika könnyebb sérülésekkel megúszta a verést, az orrát meg kell nézetnie a plasztikai sebésszel, mivel elképzelhető, hogy újra műteni kell.VV Cristofel brutálisan megverte Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/20120412-valovilag-veronika-kidobta-vv-cristofelt-ez-az-oka-a.html Palácsik sajnálja Damut, aki két hét múlva vonul be a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120411-damu-roland-nem-eloszor-eroszakolt-not-palacsik-timea-a-frizbiben.html Pszichiátrián kezelik a TV2 egykori sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120411-pszichiatrian-kezelik-a-tv2-egykori-sztarjat-damu-rolandot.html Balhézott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120411-balhezott-az-xfaktor-sztarja-gyurcsik-tibor.html Mágussal randizgat a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120410-nagy-molnar-david-magussal-randizgat-koos-reka-enekesszineszno-lifehu-exkluziv.html Nekik van a leghatalamsabb péniszük Hollywoodban (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120410-ime-a-leghatalamsabb-peniszek-hollywoodban.html Teljesen összetört a színész édesanyja - A Jóban Rosszban egykori sztárja nem kíváncsi a családjárahttp://www.life.hu/legykepben/20120409-damu-roland-anyja-is-varja-fia-bortonbehivojat-de-nem-beszelnek.html 23 év házasság után derült ki, hogy a színész és a felesége rokonokhttp://www.life.hu/legykepben/20120409-23-ev-hazassag-utan-derult-ki-hogy-kevin-bacon-es.html Lebukott! Táncoslánnyal jött össze a Megasztár énekese?http://www.life.hu/legykepben/20120408-bihal-roland-egy-tancoslannyal-jott-ossze-a-megasztar-dontos-enekese.html Túl erős volt a poén, kirúgták a Csillag születik szókimondó zsűritagjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120408-tul-eros-volt-a-poen-kirugtak-a-csillag-szuletik-szokimondo.html