Közel egy éve nincs pasija, a testiségről azonban nem mondott le VV Dya. A Life.hu-nak elmondta, exe segít a problémáin.

Zaklatója miatt feljelentést tett, feltöltette az ajkait, férfit azonban a ValóVilág óta nem talál magának VV Dya. A 26 éves plázacica ennek ellenére nem magányos, azaz ha igen, akkor tudja, kit kell tárcsáznia, hogy megoldódjanak a problémái.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Tizenhárom éves koromban ismertem meg, általános iskolában volt osztálytársam, és másfél éven át a szerelmem is. Ő volt az első férfi az életemben. Aztán külön utakon folytattuk, nekem lett egy másik kapcsolatom, ami hét évig tartott, majd újra szerelmes lettem belé. Annak a három éves kapcsolatnak pedig a VV vetett véget. Azért szakítottunk, hogy ha esetleg bent megtetszik valaki, vagy valakivel kialakul valami, akkor egyikünknek se legyen kellemetlen. De nem így lett" - magyarázta a Life.hu-nak Dya.

"Amióta kijöttem, egyszerűen nem találok olyan férfit, aki megmozgatna. Randiztam, moziztam, vacsoráztam már fiúkkal, de mégsem érdekel senki. Így azokon a magányos estéken, főleg hétvégente, amikor nagyon egyedül érzem magam és csak tévézek, és ő is hasonlóan tesz, néha felhívom. Átjön, borozgatunk, szexelünk, de tudjuk, hogy ez csak erről szól. Neki sincs senkije, de nem kezdenénk újra ezt ketten" - magyarázta Dya.

A volt villalakó ráadásul azt mondja, újabban komolyan foglalkoztatja a gyermekvállalás. Csak éppen nem tudja, kivel tervezhetné. "Ha meglátok egy gyermeket az utcán, a televízióban vagy az interneten, szinte azonnal elolvadok. Most ébredtem rá, az anyai ösztön igenis létezik. Csak éppen azt nem tudom egyelőre, kinek szülhetnék" - tette hozzá.

GYLF


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!
Cristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.html Pszichológus segítségére számít a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120425-pszichologus-segitseget-keri-a-megasztar-6bol-kiesett-enekesno-nagy-adri.html Damunak máris új nője van - A pszichiátrián ismerkedtek meghttp://www.life.hu/legykepben/20120425-damunak-maris-uj-noje-van-akit-a-pszichiatrian-szedett-fel.html Undor vagy megbocsátás? Szex megcsalás után (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120420-szex-szerelem-parkapcsolat-megcsaltal-ne-merj-hozzam-erni.html Ideges nők, hűtlenkedő férfiak - Ezért lép félre a pasi (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120425-a-ket-mesterlovesz-hutlensegi-katalogus-ferfiakrol-avagy-igy-lep.html VV Attila szakított Kingával - ám a játszmának még nincs vége!http://www.life.hu/szorakozz/20120421-vv-attila-szakitott-kingaval-am-a-jatszmanak-meg-nincs.html Damu Roland tartozik volt menyasszonyának is - Life.hu exkluzívhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-damu-roland-tartozik-volt-parjanak-jucikanak-is-akit-kidobtak-a.html Ettől gerjed be a nagyszájú műsorvezető - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-majka-dundika-vetkozeserol-es-a-kisbabajukrol-meselt.html Nemzetközi prostihálózat élén állt az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120424-nemzetkozi-prostihalozat-elen-az-ismert-magyar-zenesz.html