COMET-díjkiosztó öltözék kritika csupasz mellek Megasztár énekesnő Keleti Györgyi Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóban nagy vihart kavart Tolvai Reni ruhája, amit a múlt heti Comet-díjkiosztón viselt. A különböző internetes fórumokon élesen kritizálják az énekesnőt öltözéke miatt, és erről Keleti Györgyi is markáns véleményt fogalmazott meg.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Miért nem szóltak szegény Tolvai Reninek, hogy ez borzalmas, és nem a ruha, mert az Medveczky Ilonán tökéletesen állt és mutatott a Szombat esti láz egyik showműsorában. És még csak nem is a lógó mellekkel van a baj, hisz nem lehet mindenki tökéletes, de ha nem az, akkor ne vegyen fel ilyen ruhát! És persze az a kis 10 kiló felesleg, ami végül is csak egy kis apróság ebben a kellemetlen helyzetben. Szóval ebben az esetben nem a ruha teszi az embert, hanem fordítva, és ízléstelen irányba...! Bátorság, én 10 pontot adok! Önbizalom, ezt is 10 pontra értékelem! Énekelj, ne öltözködj! Mijé' nem a Tóth Gabriella vette fel ezt a ruhát?"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!


Tolvai Reni ruhájának megálmodója, Léber Barbara szerint azonban az öltözet igenis tökéletes választás volt. "A pikáns ruhadarabok specialistájának mondhatom magam, a kreációimban nem a feltűnéskeltés, hanem a nőiesség hangsúlyozása a fő szempont. Nagyon örülök neki, hogy ilyen nagy hullámokat keltett Reni megjelenése, mert végre reflektorfénybe kerülnek az igazi, implantátumok és kilógó csontok nélküli nők is" - nyilatkozta a félmillió forintot érő ruhát megálmodó tervező, Léber Barbara.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.