Nadya Suleman nevével 2009-ben találkozhattunk először, akkor azzal vált világhírűvé, hogy mesterséges megtermékenyítés útján nyolcas ikreket hozott a világra. Akkor már hat gyermeke volt a 35 éves, dél-kaliforniai nőnek, aki így tizennégyszeres anya lett.

AFP

A hat kisfiú és a két kislány születésénél összesen negyvenhat orvos volt jelen. A legkisebb 880, a legnagyobb 1470 grammal született, mindannyian egészségesen. Nadyát sokan vádolták felelőtlensége miatt és meggyanúsították azzal is, hogy csak azért vállal egyedül ennyi gyermeket, hogy ezáltal váljon sztárrá, tévéműsorokban mutogassa a kicsiket, illetve értékesítse a testvérekről készült fotókat. Az anyának a nyolcasikrek mellett ugyanis van egy 3 éves ikerpárja, egy 4 éves, súlyon autista, valamint egy 6, egy 7 és egy 8 éves fia.

A médiamegjelenésekből befolyt összeg azonban már nem elegendő a 14 gyermek és önmaga ellátására, valamint az öt-hatfős személyzet kifizetésére. Nadyát édesapja is támogatja, 2010-ben azonban majdnem elveszítették otthonukat is. Az anyának így a segélyeken kívül más bevételi forrás után kellett néznie.

Az Octomomként is emlegetett fiatal nőről már korábban is készültek meztelen képek, 2012. július 11-15. között sztriptízzel fog fellépni a floridai West Palm Beachen, nyáron pedig kijöhet első pornófilmje is.

Cuki videó: Hapcizó pandabébi ráijeszt a mamájárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120629-cuki-video-hapcizo-pandabebi-raijeszt-a-mamajara.html Téged is átvertek? Így néznek ki a sztárok a valóságban!http://www.life.hu/legytrendi/20120629-teged-is-atvertek-igy-neznek-ki-a-sztarok-a-valosagban.html Kerekes Vica forró szexjelenetben mutogatja bájait (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120628-kerekes-vica-forro-szexjelenetben-mutogatja-bajait.html Sokkoló videó Mariáról, Mexikó vámpírnőjérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-sokkolo-video-mariarol-mexiko-vampirnojerol.html Cuki videó: Ilyen egy igazi kisördög!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120626-cuki-video-ilyen-egy-igazi-kisordog.html