Stohlt tönkretette a drog? Ez lehet az oka az eltűnésének

drog Stohl András prevenció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Stohl András felfüggesztette a drogprevenciós körútját. Míg a napilapok szerint cserben hagyta a fiatalokat, ismerősei szerint viszont csúnyán lejáratott imidzsét félti, s jól teszi!

Négy éves szerződést kötött egy alapítvánnyal Stohl András, aminek értelmében vállalta, hogy folytatja a drogprevenciós körútját. Csakhogy az alapítvány munkatársai szerint, amióta kijött a börtönből, Stohlnak se híre, se hamva. Az alapítvány szakmai igazgatója igazán sajnálja a történteket.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Kértem Andrást, hogy segítsen a honlap működtetésében, legalább írjon rá néha, mert azt már beláttam, támogatók keresésére nincsen ideje. Reménykedtem, hogy az András vállalásában szereplő segélykoncert helyet kaphat a Nemzeti Színházban, de az igazgató erre nem látott lehetőséget. Ugyanis Alföldi Róbert Stohl András magánéletét, beleértve a drogellenes kampányát is, külön akarja választani a színházi tevékenységétől. Sajnos be kell látni, hogy nem tudjuk, csak töredékesen elérni azt a nemes célt, amelyet magunk elé tűztünk" - mondta el a szakember.

Stohl ismerősei szerint nem véletlen, hogy sem Alföldi Róbert, sem pedig a színész nem kíván látványosan belefolyni az alapítvány ügyeibe. "Az igazság az, hogy Andrásnak csöppet sem tett jót az a drogprevenciós túra, ami annak idején Ruttner György ötlete volt. Hiszen nem mentették fel az emberek miatta, sőt aláhúzta a közvélemény szemében, hogy ő egy drogfüggő, miközben a bíróságon sosem volt a drog a vádpontok között... Az ő szempontjából az a jó, hogy ha kiszáll a drog mögül, semmilyen módon nem hozzák összefüggésbe a nevét vele" - tudtuk meg egyik közeli ismerősétől, aki szerint Stohl nem akar senkit sem cserben hagyni, de meg kell érteni hogy derékba tört karrierjét próbálja újraépíteni és ehhez kell egy jobb imidzs, amiben nincs helye a kábítószereknek.

Stohl András elfoglaltságaira hivatkozva az RTL Klub Fókusz műsorának sem kívánt nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban.




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.