Paris Hilton durván megsértette a melegeket

sértés meleg Paris Hilton örökösnő homoszexualitás celeb botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál paris Hilton körül, aki még tőle is szokatlan kijelentést tett, amivel megsértette a világ homoszexuális társadalmát. A hotelörökösnő szavait egy taxisofőr titokban rögzítette.

Paris Hilton szeptember elején, egy New York-i taxiban ülve tett kijelentéseivel többmillió meleg embert sértett meg. "A melegek a világ legkanosabb emberei. Undorítóak és a legtöbb ráadásul AIDS-es" - fakadt ki a 31 éves partikirálynő, aki már számtalan botránnyal és látványos dekoltázsával hívta fel magára a figyelmet az elmúlt évek során.

AFP
AFP

Sajtósa próbálta ugyan menteni a helyzetet, de csupán egy nagyon gyenge magyarázattal tudott szolgálni. "Paris Hilton kijelentésével csupán arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy mennyire veszélyes védekezés nélkül szeretkezni. Ugyanakkor a homoszexuális közösségnek nagy támogatója és senkit nem ítélne el nemi hovatartozása miatt" - áll a hivatalos magyarázatban. Félő azonban, hogy a megsértetteket ez a magyarázat nem fogja megnyugtatni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.