Gyereket szült, majd leszbikus lett az X-Factor versenyzője

X-Faktor leszbikus botrány tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgözte a hangjával az X-Factor zsűrijét az a 25 éves anyuka, aki mindenkit sokkolt személyes történetével. A fiatal nő ugyanis elárulta: épphogy megszülte gyermekét, amikor ráébredt, hogy a saját neméhez vonzódik.

Elbűvölte hangjával az X-Factor zsűrijét Jade Ellis, akinek azonban személyes története talán még előadásánál is megdöbbentőbb. "A kislányom, Caiden még csak 5 hónapos volt, amikor rájöttem, hogy a nőkhöz vonzódom. Megismertem Hevát, és tudtam, hogy elvesztem. Azóta együtt élünk boldogan" - árulta el a tehetség, aki nem számított arra, hogy őszinte vallomása milyen hatással lesz családja életére. "Meglehetősen negatívan állnak hozzám az emberek. Megszólnak mindenhol, ahová megyek, a boltban, az óvodában, az utcán. Rólam ugyan mindez lepereg, de a kislányommal szemben nagyon igazságtalan. Sajnálom, hogy ennyire nem megértőek az emberek" - kesergett Jade.

www.facebook.com
www.facebook.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.