Másfél évnyi vívódás és küzdelem után döntött úgy Demcsák Zsuzsa, hogy elválik - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. A TV2 műsorvezetője úgy tartotta a legjobbnak, ha gyermekeivel ő hagyja el a családi fészket. Tudatosan úgy időzített, hogy férje ne legyen otthon, amikor kipakolja a legszükségesebb holmijaikat.

"Másfél évnyi hezitálás, vívódás és kemény emberi játszmák vezettek el oda, hogy végül úgy éreztem: nincs visszaút" - árulta el a Frizbi felvételén Demcsák Zsuzsa, aki maga határozott úgy, hogy véget vet házasságának. Miután meghozta ezt a döntést, a TV2 műsorvezetője azt látta a legjobb megoldásnak, ha gyerekeivel átmenetileg a szüleihez költözik. A kipakolást úgy időzítette, hogy a férje ne is legyen otthon.

TV2

"Úgy gondoltam, hogy az a legbiztonságosabb megoldás, ha a gyerekekkel mi jövünk el a lakásból. A férjem nem volt otthon, amikor elköltöztünk, és ezután már csak egy-két szükséges holminkért ugrottam fel" - emlékezett vissza Demcsák, aki azóta egyetlen szobán osztozik gyermekeivel a szülei házában, és új otthont keres. "Egyelőre egy szobában élünk, és ha a gyerekek kérik, akkor egy ágyban is alhatnak velem. Most az ő lelki békéjük a legfontosabb, és az, hogy a lehető legkevesebbet érezzenek meg a változásból" - mondta el a műsorvezető, aki profi módon tartotta magát a felvétel során, de szemmel láthatóan nagyon megviselték az események.

Vujity Tvrtko elárulta Demcsák Zsuzsa titkát - Rémisztő pillanatoknak volt szemtanújahttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vujity-tvrtko-a-tv2-musorvezetoje-megszolalt-a-demcsak-zsuzsa-ugyben.html Retteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-ferjetol-ovja-csaladjat.html Elválik férjétől Demcsák Zsuzsa - Life.hu exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20121004-demcsak-zsuzsanna-tv-2-mokka-musorvezetoje-valik-ferjetol-kiss-jozsef.html Demcsák Zsuzsa: "Bármelyik férfival felvettem volna a versenyt" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111106-demcsak-zsuzsa-elfogadasra-befogadasra-torekszem-szily-nora-interjuja.html