Megtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinek

aranyhal VV Fecó meglepetés ajándék Való Világ szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fecó nem akart úgy hosszú hónapokra elutazni Angliába, hogy ne hagyott volna hátra valami kedves kis ajándékot fiainak, amiről az idegenben  szerencsét próbáló édesapjuk jut eszükbe.

Nehéz szívvel hagyta maga mögött kedden este családját VV Fecó, aki tisztában volt vele, hogy csak úgy tud egy jobb életet biztosítani a családjának, ha külföldön próbál szerencsét. Egy kis meglepetéssel kedveskedett fiainak, Kevinnek és Fecókának.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Két kis aranyhalat vettem a gyerekeknek, hadd nézegessék, etetgessék őket. Sohasem volt még halunk, de annyira megtetszett a villában a Báthory Erzsébet nevet viselő aranyhal, ami végül teljesítette Attila kívánságát és megnyerette vele a VV5-öt, hogy arra gondoltam, ennél jobb ajándékot nem tudok adni imádott fiaimnak. Így ha ránéznek, biztosan én jutok azonnal az eszükbe. Ha bejönnek a terveim, akkor decemberben hazajövök és viszem magammal a családomat. Szeretnék nekik egy boldog és biztonságos életet biztosítani, és ha ez külföldön lehetséges, akkor ott fogunk élni" - árulta el a valóságshow-hős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.