vereség összeomlás Csonka Tamás PJZ sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összeomlott a P.J.Z. egyik tagja, Csonka Tamás, miután szombaton a csapat kiesett az X-Faktorból. A rapperfiú napokig ki sem kelt az ágyból, csak sírt, de végül erőt vett magán, mert a csapat szeretné folytatni a zenélést.

Teljesen kiborult az X-Faktorból szombaton búcsúzó P.J.Z. egyik tagja, Csonka Tamás, aki a vereséget követően 3 napig az ágyból sem kelt fel. "Borzalmas volt. Sírtam, nagyon kivoltam, nem is mozdultam ki az ágyból. Aztán erőt vettem magamon, mert nagyon szeretném folytatni a zenélést" - árulta el a rapper a Csak csajokban.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A P.J.Z. tagjai elárulták: egy hét pihenés után a munkába vetik magukat. "Jövő héten már elkezdünk új dalokat írni, és nagyon szeretnénk klipet forgatni, lemezt kiadni abban a reményben, hogy lesznek a jövőben fellépéseink" - mondta Csonka Tamás, aki úgy érzi, hogy ők a zenében tudnak kiteljesedni. "Az igaz, hogy hülyék vagyunk, de amikor elkezdünk zenélni, kinyitjuk a szívünket az emberek felé és nekünk ez a legfontosabb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.